Even voorstellen: Thuiswinkel-lid All About Singles BV

Categorie
Gepubliceerd op: 2 maart 2021
Bijgewerkt op: 8 november 2021
Geschreven door
Interview All About Singles 800 X 400 (2)

All About Singles BV biedt een reisbureau voor singles en een reisbureau voor alleenstaande ouders. Ze zijn al enkele jaren lid van Thuiswinkel Waarborg. We maken kennis met Rineke van Doorn, CEO van het bedrijf.

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

"Rineke van Doorn, CEO van All About Singles BV voor Singlereizen.nl en Eenoudervakantiegids.nl."

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

"In 2003 ben ik als touroperator gestart met vakanties voor singles en eenoudergezinnen. We zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder van Singlereizen met Singlereizen.nl."

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

"Ik ben er trots op dat wij als pionier vakanties voor singles en eenouders beschikbaar hebben gemaakt en de concurrentie hebben aangewakkerd om meer en steeds betere vakanties te ontwikkelen. Wij onderscheiden ons doordat Singlereizen.nl het grootste aanbod voor singles heeft. Ook Eenoudervakantiegids.nl heeft de grootste diversiteit aan vakanties voor eenoudergezinnen."

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

"Wij zien als trend dat de consument gemakkelijker online boekt. Nog slechts een enkeling neemt vooraf telefonisch contact op. Toch vinden wij onze klantenservice belangrijk, vooral omdat onze klanten alleenstaande ouders en singles zijn, die met ons kunnen overleggen wat voor hen de beste vakantie is. Adviseren, zeker bij een 1e singlereis of eenoudervakantie is een van onze belangrijkste taken, die wij met ruime ervaring (bijna 20 jaar) en veel plezier uitvoeren."

Welke toekomstplannen hebben jullie nog?

"Wij hopen ons aanbod op Singlereizen.nl en Eenoudervakantiegids.nl steeds verder uit te breiden en het zoeken en boeken nog sneller en gemakkelijker te maken."

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

"Aangesloten zijn bij een gerenommeerde club met een uitstekende referentie geeft vertrouwen bij de consument. Daarnaast hebben wij ervaren dat Thuiswinkel.org een partner in business is, waar je kunt rekenen op een terecht kritische beoordeling tijdens de jaarlijkse hercertificering en op advies en steun bij zakelijke kwesties. Ook biedt Thuiswinkel.org veel gelegenheid om kennis te nemen van ontwikkelingen en nieuwe kennis via de e-learnings van Thuiswinkel e-Academy."

Deel dit nieuwsartikel