E-commerce Talk: Nespresso’s transformatie en nieuwe e-commercemodellen

Gepubliceerd op: 2 april 2024
Bijgewerkt op: 2 april 2024
Emerce Talk

Marlene ten Ham, directeur Thuiswinkel.org, zit met Kika Buhrmann van Nespresso aan tafel om te bespreken hoe bedrijven omgaan met de huidige uitdagingen in de e-commerce-operatie. 

Nespresso maakt een transformatie door waarbij marketing wordt opgesplitst tussen merk en klant. Volgens Kika Buhrmann (Nespresso) kan hierdoor de kracht van e-commerce, dat 85 procent van de business beslaat, ook op andere plekken beter benut worden. Zij gaat in deze video onder andere in op hoe de organisatie eruit komt te zien en welke problemen er zijn opgelost. Want, kunnen we nog wel door op de bestaande weg nu de kosten van klantacquisitie verder toenemen en duurzaamheid en winstgevendheid steeds belangrijker worden?

Bekijk de video


In de e-commerce talks collectie vind je talks met experts uit diverse e-commercebedrijven. Samen bespreken zij de kansen, uitdagingen en nieuwste ontwikkelingen in de wereld van e-commerce. Soms aan de hand van cases van grote e-commerce spelers. Hoe overleef je in een neerslachtige economie? Welke rol gaat AI spelen in e-commerce? Hoe verduurzaam je je supply chain? Discussies en deepdives die gaan naar de kern van de belangrijkste thema's in e-commerce.

 

Deel deze video