Thuiswinkel e-Academy: Voor toptalenten in de e-business

Wil je jouw medewerkers naar een hoger niveau brengen? Of wil jij je als e-commerceprofessional blijven ontwikkelen? Thuiswinkel e-Academy helpt je verder.

Wat doet e-Academy?

e-Academy is het actieprogramma van Thuiswinkel.org dat zorgt voor meer digitaal talent om in de groeiende behoefte van de e-business te voorzien. Samen met opleiders en het bedrijfsleven zorgt e-Academy voor meer digitaal toptalent en erkende e-businessprofessionals. Zo slaan we een brug tussen het onderwijs en de praktijk.

e-Academy helpt je verder met de volgende activiteiten:

e-academy professional

Show what you know

In de veranderende e-business is je vakkennis op peil houden extra belangrijk. Schrijf je gratis in voor het e-Academy Register voor het beste educatie-aanbod in de e-business en maak je expertise zichtbaar met ‘Permanente Educatie’-punten. Het bereiken van 30 studie-uren per jaar geeft je recht op de titel ‘e-Academy Register Professional’.
Aanmelden e-Academy Register
e-academy talent circle

Morgen beter worden in je vak?

Verbeter jezelf door deel te nemen aan de Talent Circles. Onder leiding van een expertcoach kijk je met gelijkgestemden naar verbeterpunten voor jouw eigen case. De eerste Talent Circles gaan binnenkort van start: Conversion Optimization, Digital Organization en Traffic Growth. Leden en business partners van Thuiswinkel.org krijgen korting.
Bekijk de Talent Circles
e-academy learning partner

Jouw medewerkers digitaal laten groeien?

Beloon jouw medewerkers met een lifelong learning programma en word e-Academy Learning Company. e-Academy helpt je gestructureerd je medewerkers op te leiden. Zo blijven jouw medewerkers ‘digitaal fit’ en blijft jouw organisatie online groeien. Dit programma is gratis voor Thuiswinkel.org-leden.

Word e-Academy Learning Company
e-academy learning partner

Meer opvallen met jouw kennisactiviteiten?

Organiseer jij kennisactiviteiten voor de e-sector? Maak ze extra aantrekkelijk met 'Permanente Educatie'-punten. Ze zijn zichtbaar in dé marktplaats voor het beste educatie-aanbod in de e-sector en worden gepromoot naar e-commerceprofessionals die PE-punten willen verdienen.
Meld je aan als Learning Partner
e-academy certified

Op zoek naar een kwalitatieve opleiding in de e-business?

e-Academy certificeert opleidingen op het gebied van e-business. Met e-Academy vind je ruim 30 actuele opleidingen die afgestemd zijn op de wensen uit de e-commerce branche. Alleen opleidingen die up-to-date blijven en aansluiten op de veranderende praktijk zijn e-Academy certified.
Bekijk de opleidingen