Thuiswinkel e-Academy: Voor professionals in de e-commerce

Wil jij je als e-commerceprofessional blijven ontwikkelen? Je huidige kennis naar een hoger niveau brengen of je kennis verbreden? Thuiswinkel e-Academy is het actieprogramma van Thuiswinkel.org dat zorgt voor meer digitaal talent om in de groeiende behoefte van de e-commerce te voorzien. Samen met opleiders en het bedrijfsleven zorgt e-Academy voor meer digitaal toptalent en erkende e-commerceprofessionals. Zo slaan we een brug tussen het onderwijs en de praktijk.

Digitaal blijven groeien

In de veranderende digital business is je vakkennis op peil houden extra belangrijk. Schrijf je gratis in bij Mijn e-Academy om zo door middel van gratis e-learning modules je kennis up-to-date te houden.

Gratis aanmelden voor Mijn e-Academy

Voordelen van de e-Academy e-learnings:

  • Verbreed je e-commercekennis in je eigen tempo
  • Toets je kennis en ontvang een certificaat
  • Leer van best practices uit de (inter)nationale markt
  • Direct toepasbaar dankzij concrete handvatten
  • Gratis voor iedereen

Onze e-learnings:

conversion rate optimization

Conversion Rate Optimization

Experts Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en Martin van Kranenburg, gespecialiseerd CRO-trainer, vertellen je alles over conversie optimalisatie. Leer in deze module hoe je meer inzicht krijgt in de gebruikers van je website, hoe je meer omzet kunt halen uit de huidige bezoekers van je webshop en wat je kunt doen om het aankoopgedrag van je klant te beïnvloeden. 

Naar de e-learning of lees meer.

customer journey

Customer Journey

Wil jij weten wat een Customer Journey kan doen voor jouw organisatie? Arjen Bonsing en Wouter van Mierlo van Customer Journey Experts vertellen je alles over waar een customer journey uit bestaat, wat de theoretische achtergrond is en hoe je hem in de praktijk kan invullen. Met interessante praktijkvoorbeelden van (inter)nationale webshops krijg je inzicht in hoe je de consument in iedere fase van de reis optimaal kunt helpen.

Naar de e-learning of lees meer.

e-commerce wet- en regelgeving

E-commerce Wet- en Regelgeving

Het is belangrijk dat jouw webshop voldoet aan wet- en regelgeving. In deze module krijg je inzicht in belangrijke aandachtspunten rondom de onderwerpen de verplichtingen bij online verkoop, reclame in de webshop en de privacy van klanten. Arnoud Engelfriet, directeur van ICTRecht, en Vincent Romviel, jurist bij Thuiswinkel.org, delen theorie, praktijk en ervaringen.

Naar de e-learning of lees meer.

digital analytics

Digital Analytics

Benieuwd naar wat bezoekers precies doen op jouw website? Experts Wouter van der Heijden en Christiaan Dollen, Digital Analytics Consultants bij De Nieuwe Zaak, delen tips over hoe je data kunt verzamelen, hoe je hier informatie uit haalt en hoe je vervolgens het gedrag van je bezoeker kunt verklaren. Zo kun je je marketingactiviteiten beter aan laten sluiten bij jouw bezoeker.

Naar de e-learning of lees meer.

contentmarketing

Performance Based marketing

Er staan veel digitale kanalen tot de beschikking van online marketeers waarmee zij klanten kunnen bereiken. Zo heb je onder andere SEO, SEA, advertising en e-mailmarketing. Veel webshops ontvangen hun verkeer vanuit meer dan tweehonderd bronnen. Met performance-based marketing neem je beslissingen over de kanalenmix op basis van feiten en cijfers.

Binnenkort beschikbaar...

e-commerce trends en ontwikkelingen

E-commerce Trends & Ontwikkelingen

Weet wat er speelt binnen de e-commercebranche...

 

 

 

 

Binnenkort beschikbaar...