Frederique Oudkerk

Frederique Oudkerk
E-commerce & Customer Service manager

Frederique is een klantgedreven strateeg met ervaring bij verschillende retailers en grotere (internationale) merken. Ze heeft een passie voor vernieuwing, optimalisatie en technologie, en op dit snijvlak heeft ze bij verschillende bedrijven impact gemaakt.

Na een leerzame periode in een startup in de energiemarkt heeft ze in de rol van Management Consultant 7 jaar lang bedrijven geholpen met hun digitale operatie en klantervaring. Als Manager Digital Customer Experience (Capgemini) en Manager Advertising, Marketing & Commerce (Deloitte) heeft ze bij onder andere Ahold Delhaise, Plus, Nederlandse Loterij en Sanquin geholpen bij hun digitale transformatie.

Hierna maakte Frederique de overstap naar de andere zijde van het bureau. Hier vertaalt zij haar ervaring van management consultancy naar klantgedreven strategie en operationele invulling voor Bever. Zo stond ze in 2021 stond onder andere aan de wieg van de ontwikkeling van nieuwe services en circulaire businessmodellen: Care, Repair, Reuse, Recycle en heeft Bever.nl in 4 jaar tijd een groei van meer dan 30% doorgemaakt. Haar 2 teams E-commerce & Customer Service staan continu in verbinding met de Bever klant en stimuleren deze elke dag weer om van het mooie Buiten te genieten.

Bever.nl is in de afgelopen 7 jaar (peildatum 2024) al 6 keer bekroond tot Outdoor Webshop van Nederland, en werd door Google eerder al uitgroepen tot Best omnichannel customer experience van Europa.

Recente publicaties van Frederique Oudkerk