Frans Falize

Frans Falize 250X250 Nieuw
COO Wehkamp, Bestuurslid Thuiswinkel.org

Frans Falize is Chief Operating Officer bij wehkamp. 

Hij heeft wereldwijd nieuwe online bedrijven opgericht via het ontwikkelde 'international operating model'. Frans bouwt sterke teams om zich heen en heeft daarmee de gold accreditation ontvangen van Investor in People (UK). Frans Falize heeft onder andere een cross-functioneel managementteam in Tesco begeleid en een strategie ontwikkeld voor het implementeren van Phone Shops in bestaande Tesco-winkels. 

Frans Falize startte onder andere een online kledingoperatie, een wijnorganisatie en heeft de bouw en opening van een meer dan 200 km2 groot gekoeld distributiecentrum voor Asda in Zuid-oost London gemanaged.

Daarnaast ontwikkelde Frans met de oprichter van Equilibre een lifecoaching-programma waarin het professionele, privé en sociale leven in balans worden gebracht. Frans heeft CEO's, directeuren en senior managers gecoacht. 

Frans is sinds 1 februari 2020 COO bij Wehkamp en zijn focus ligt op het operationele deel van de organisatie. Binnen zijn aandachtsgebied liggen de Customer Care afdeling, Facilities, Distributie en Magazijn. Wehkamp heeft een van de meest moderne magazijnen van Europa. 

Specialiteiten: e-commerce, lifecoaching, distributie, fulfilment, logistiek, new business set-up, multi-language, onderhandelingen.

Recente publicaties van Frans Falize