Djim Segers

Djim 250
Medewerker Public Affairs

Djim haalde zijn Bachelor Internationale Relaties en Internationale Betrekkingen aan de RUG en haalde vervolgens zijn master bestuurskunde in Tilburg. Om ervaring op te doen, liep hij stage bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken bij de directie Internationaal Ondernemen. Om de andere kant van het speelveld te zien, deed hij daarna een trainneeship bij VNO-NCW en MKB-Nederland in het team Internationaal Ondernemen. Hier kwam hij erachter dat de belangenbehartiging goed bij hem paste en zo kwam hij bij Thuiswinkel.org terecht. 

Sinds september 2022 is Djim Segers werkzaam als medewerker Public Affairs bij Thuiswinkel.org. Djim vervult een rol als belangenbehartiger op het speerpunt veiligheid. Hier vallen onder meer de thema’s privacy, fraude, consumentenrecht en Europese e-commercewetten onder.

Djim helpt de e-commercesector verder door vooruit te kijken en te anticiperen op wat eraan komt. Door in het proces de stem van de sector te laten horen, wil hij de e-commercesector veiliger en cyberweerbaarder maken, met minder fraude, met meer concurrentie en met meer consumentenvertrouwen.

Djim gaat graag met leden in gesprek over de knelpunten die zij ervaren, en ook met vragen of over onduidelijkheden mag je hem altijd benaderen. 

Recente publicaties van Djim Segers