29 januari 2020
Locatie: Media Plaza, Utrecht
Organisator:

Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2020

Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2020

Op 29 januari 2020 vindt weer de jaarlijkse Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie plaats tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Combineer een bezoekje aan de beurs dus met onze nieuwjaarsreceptie en proost met ruim 500 e-commerceprofessionals op een succesvol nieuw (e-commerce)jaar.

Tijdens de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie kijken we zoals ieder jaar vooruit naar de toekomst en blikken we terug op wat het afgelopen jaar heeft gebracht. Welke stappen zet Thuiswinkel.org als brancheorganisatie en welke trends komen er op het gebied van e-commerce onze kant op? Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met je vakgenoten kunt proosten op succesvol 2020.

16:30 - 17:30 uur Ontvangst Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie
17:30 - 19:00 uur Plenair programma: Opening door onze directeur Wijnand Jongen en de nieuwjaarstoespraak door de voorzitter Paul Nijhof, gevolgd door de e-commercepubquiz: Thuiswinkel Tijdreis
19:00 - 20.00 uur Nieuwjaarsborrel met borrelhapjes en drankjes

Dé e-commercepubquiz van het jaar

We gaan even terug in de tijd, naar de jaren ‘90. Het tijdperk dat online winkelen in Nederland gestart is. Welke pure players startten hun onderneming in dit tijdperk? En welke gadgets uit de jaren ‘90 herken jij nog? We maken een reis door de tijd tijdens de pubquiz. Ben jij echt op de hoogte van alle feitjes? Test dan samen met ruim 400 e-commercevakgenoten je kennis in een tot bruin café omgetoverd Media Plaza en wie weet win jij met je team de eerste editie van de e-commercepubquiz.

25 jaar online winkelen in Nederland

Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, gaf samen met historicus Wilbert Schreurs in november 2019 het boek over 25 jaar online winkelen in Nederland uit. Het boek geeft een compleet overzicht over alle ontwikkelingen binnen de Nederlandse e-commercegeschiedenis en zal de basis vormen voor de pubquiz. Bezoek jij de Nieuwjaarsreceptie? Dan ontvang je een eigen exemplaar mee naar huis.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie 2020 niet missen? Meld je dan snel aan! De receptie is gratis en exclusief te bezoeken door leden en business partners van Thuiswinkel.org, experts, hosts en voorzitters van ShoppingTomorrow, docenten en coaches van e-Academy, en stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Meld je nu aan