22 maart 2018 11:00 - 12:00
Locatie:
Organisator: Thuiswinkel.org

Thuiswinkel Webinar: Klaar voor de nieuwe privacywetgeving 2.0

Thuiswinkel Webinar Logo

Een informatieve Thuiswinkel Webinar over de nieuwe privacywetgeving die in mei 2018 in werking treedt. Thuiswinkel.org bereidt haar leden graag zo goed mogelijk voor en vandaar een extra webinar over de privacywetgeving. Wil je meer weten over dit onderwerp? Volg dan donderdag 22 maart om 11.00 uur gratis de Thuiswinkel Webinar in samenwerking met business partner DMCC.

Webshops vinden het goed dat de nieuwe privacywetgeving eraan komt. Het beschermen van persoonsgegevens is belangrijk, dat geven de kijkers van de webinar van oktober 2017, over de nieuwe privacywetgeving, aan. Thuiswinkel.org helpt je verder met de Thuiswinkel Privacytool, een gratis en exclusief hulpmiddel voor leden. In deze eerdere webinar werd de nieuwe privacywetgeving en de tool uitgelegd door jurist Vincent Romviel. Bekijk hier deze webinar terug.

Wat ga je leren?

De AVG vergt van jouw organisatie onder meer dat je de rechten van betrokkenen, dat zijn je (potentiële) klanten, in acht neemt en honoreert. Zo moet bijvoorbeeld de informatievoorziening over de verwerking van persoonsgegevens goed zijn, moet je inzage aan betrokkenen verstrekken en hen zelfs de mogelijkheid geven om volledig uit je database te worden verwijderd. Waarom is straks het recht op inzage zo belangrijk en hoe kun je er met een aantal praktische handgrepen voor zorgen dat je jouw data veilig kunt gebruiken voor marketing doeleinden? Business partner DMCC legt het je uit tijdens de webinar.

Veel vragen rondom de privacywet

Er spelen nog veel vragen bij webwinkels rondom de nieuwe privacywetgeving, daarnaast hebben veel webshops nog te weinig kennis van de eisen van de AVG en lopen ze tegen een aantal dingen aan tijdens de implementatie van de AVG. In deze webinar willen we jou zoveel helpen en proberen alle vragen rondom de privacywet te beantwoorden. Schrijf je hieronder gratis in voor de webinar en heb je specifieke vragen voor tijdens de webinar, mail ze naar . Dan proberen we de webinar zoveel mogelijk in te richten op jullie vragen. Onze eigen specialisten op het gebied van privacy, Vincent en Elaine, zullen de meest gestelde vragen met jullie behandelen.

Meld je gratis aan

De webinar is op 22 maart om 11.00 uur gratis te volgen en je kunt live al je vragen stellen aan onze privacy-experts. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy RegisterSchrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je hier gratis aan