Gratis nieuwe e-learning E-commerce Wet- en Regelgeving

Categorie
Gepubliceerd op: 28 mei 2019
Bijgewerkt op: 15 maart 2021
Geschreven door
E Learning Stapel Boeken Laptop 800X400

Heb jij een webshop? Dan heb je automatisch te maken de geldende wet- en regelgeving. Weet jij precies hoe het zit met cookies, de AVG, misleidende reclame en toestemming voor het verzenden van e-mail? Dan kun je nu stoppen met lezen. Voor iedereen die dat nog niet weet, hebben we de gratis e-learning E-commerce Wet- en Regelgeving ontwikkeld met juristen Vincent Romviel (Thuiswinkel.org) en Arnoud Engelfriet (ICTRecht).

De boetes voor het niet-voldoen aan de wet kunnen oplopen tot in de vele duizenden euro’s, imagoschade daarin nog niet eens meegerekend. Of je bewust of onbewust de wet overtreedt, maakt niet uit. Maar in sommige gevallen heb je juist misschien meer rechten dan je denkt. Want ook consumenten dienen zich aan de wet te houden.

Please to watch this video.

In de module leer je wat het belang is om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, over welke vier belangrijke punten je een consument moet informeren (spoiler: de productinformatie, de overeenkomst, de betaling en het herroepingsrecht) en welke vormen van misleidende reclame er zijn. Verder wordt dieper ingegaan op het versturen van e-mails en hoe je persoonsgegevens moet verwerken.

“Deze e-learning is belangrijk voor iedereen die een webshop heeft of voor een webshop werkt. We kunnen ons goed voorstellen dat niet iedere webshop een jurist in dienst heeft of een medewerker op een juridische cursus of opleiding wil of kan sturen. Via deze laagdrempelige en gratis module ben je binnen een half uur op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. En heb je daarna nog vragen, dan helpen we je natuurlijk graag”, aldus Vincent Romviel, jurist bij Thuiswinkel.org.

De e-learnings duren 30 tot 45 minuten en bevatten veel interactieve elementen. Door allerlei vragen, oefeningen en cases word je zelf tot nadenken aangezet. Na de cursus volgt een toets en als deze succesvol is afgerond, krijgt je een certificaat op naam in je persoonlijke profiel in Mijn e-Academy. De cursussen zijn op ieder moment en in ieders eigen tempo te doorlopen.

Onderwerpen

Deel dit nieuwsartikel

Recente artikelen over dit onderwerp