Over ons

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer.

Lees meer over Thuiswinkel.org

Contact

Wil je weten hoe je in contact kunt komen met ons? Waar je vragen kunt stellen of een klacht over een webshop in kunt dienen? Dat lees je hier. 

Contactgegevens


Voor de pers

Marlene ten Ham, directeur van Thuiswinkel.org, is onze woordvoerder. Op deze pagina vind je alle informatie voor de pers en media.

Meer informatie voor de pers


Vacatures

Wil jij de e-commercemarkt verder helpen? En ben je toe aan een echte uitdaging? Wij zijn op zoek naar toppers die grenzeloos nieuwsgierig zijn, die houden van hard werken en die altijd ‘the extra mile’ willen lopen. Maar die ook net even verder willen kijken, bijvoorbeeld naar wat er over de grenzen in Europa gebeurt.

Bekijk alle vacatures