Business Partner
Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org verklaart hierbij dat:

Xolphin SSL Certificaten

business partner is van de belangenvereniging Thuiswinkel.org


Xolphin SSL Certificaten is een geregistreerd business partner van de belangenvereniging Thuiswinkel.org

Wat houdt het business partner programma van Thuiswinkel.org in:


Business partners zijn:
 • Ondernemingen die diensten of producten leveren aan webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org
 • Dé preferred suppliers van de thuiswinkelbranche
 • Herkenbaar aan het business partner logo
 • Aantoonbaar betrokken zijn bij bedrijven die producten en diensten verkopen op afstand (internet)
 • Hebben succesvol de aanvraagprocedure doorlopen, d.w.z. de jaarrekening is goed gekeurd met het oog op continuiteit en professionaliteit. Ook moeten er positieve referenties afgegeven worden
 • Een business partner is geen lid van Thuiswinkel.org
 • Het business partnerprogramma telt inmiddels zo'n 130 preferred suppliers

Doelstellingen business partnerprogramma Thuiswinkel.org:

 • Het selecteren van belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners
 • Het bevorderen van formeel en informeel (periodiek) overleg met voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners
 • Het uitwisselen van kennis en informatie tussen leden van Thuiswinkel.org en business partners
 • Het stimuleren en/of initiëren van nieuwe ontwikkelingen die bijdragen aan verkopen op afstand
 • Weten met wie u zaken doet: duidelijke vermelding van identiteit, inschrijfnummer KvK en bereikbaarheid

Gegevens Xolphin SSL Certificaten

Vestigingsadres: Rogier van der Weydestraat 2
  1817 MJ ALKMAAR
 
Postadres: Postbus 88
  1800 AB ALKMAAR
 
Telefoonnummer: 088 7757750
E-mailadres:
Website: www.sslcertificaten.nl

Omschrijving activiteiten

Bestel nu je SSL certificaat met korting

Als nieuw Thuiswinkel lid is het gebruiken van een SSL certificaat verplicht. Ook is dit nodig om te voldoen aan de Europese AVG wetgeving en om browserwaarschuwingen te voorkomen. SSL beveiligt de verbinding tussen klanten en je webshop, zodat vertrouwelijke gegevens van bezoekers niet onderschept kunnen worden. Daarnaast kan de bezoeker door het SSL certificaat de identiteit van de organisatie achter een website controleren.

Er is een groot verschil tussen SSL certificaten zonder bedrijfsgegevens en certificaten met bedrijfsgegevens - deze laatste zorgen naast de veilige verbinding namelijk ook voor een identiteitsgarantie doordat de organisatie achter een webwinkel gecontroleerd wordt en zichtbaar is in het certificaat. Hierdoor zien je bezoekers snel wie de organisatie achter een webshop is, wat zorgt voor extra vertrouwen. Dit is juist voor startende webwinkels essentieel, omdat bezoekers huiverig kunnen zijn voor het bestellen bij een nog onbekende online aanbieder.

Tegenwoordig maken de meeste phishing websites gebruik van een certificaat zonder bedrijfsgegevens om de indruk van een legitieme website te wekken. Onderscheid je van de concurrentie en frauduleuze webwinkels en bescherm je bezoekers door een certificaat met bedrijfsgegevens aan te vragen. Als Thuiswinkel lid krijg je korting:

SSL certificaat met Uitgebreide Validatie

De beste optie voor commerciële websites - Met een EV SSL certificaat zien bezoekers je bedrijfsnaam via 1 klik in de adresbalk van de browser, waardoor ze meteen weten met wie ze te maken hebben - zorgt voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet. In plaats van € 95 betaal je als Thuiswinkel lid slechts € 75 voor een certificaat met Uitgebreide Validatie van Sectigo.
Deze actie geldt t/m 31 oktober 2020.

SSL certificaat met Organisatie Validatie

De standaard voor alle zakelijke websites - de organisatie achter een website wordt gecheckt, en de bedrijfsgegevens opgenomen in het certificaat. De bedrijfsnaam is in dit geval niet direct zichtbaar voor bezoekers, wel kun je gebruikmaken van een herkenbaar trust logo dat de betrouwbare uitstraling verhoogt. In plaats van € 35 betaal je als Thuiswinkel lid slechts € 25 voor een certificaat met Organisatie Validatie van Sectigo. Deze actie geldt t/m 31 oktober 2020.

Neem contact met ons op via sales@xolphin.nl om gebruik te maken van deze korting.

Wie is Xolphin?

Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in de Benelux staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van certificaten van Sectigo, GeoTrust, GlobalSign, Thawte en DigiCert.

Met meer dan 30 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Als RA (Registratie Autoriteit) voor Sectigo is Xolphin uniek in Europa. Het in-house validatieteam valideert in 11 talen en levert EV certificaten al binnen een dag, wat normaal bij andere partijen meestal een week kost. Bovendien is het aanvraagproces gemakkelijk online af te handelen.


Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor bedrijven die producten en/of diensten via internet, catalogus, post, etc. verkopen.

Klik hier voor meer informatie omtrent Thuiswinkel.org