Xolphin SSL Certificaten

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2015

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 37101223
Vestigingsadres
Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar
Nederland

Informatie

Bestel nu je SSL certificaat met korting

Als nieuw Thuiswinkel lid is het gebruiken van een SSL certificaat verplicht. Ook is dit nodig om te voldoen aan de Europese AVG wetgeving en om browserwaarschuwingen te voorkomen. SSL beveiligt de verbinding tussen klanten en je webshop, zodat vertrouwelijke gegevens van bezoekers niet onderschept kunnen worden. Daarnaast kan de bezoeker door het SSL certificaat de identiteit van de organisatie achter een website controleren.

Er is een groot verschil tussen SSL certificaten zonder bedrijfsgegevens en certificaten met bedrijfsgegevens - deze laatste zorgen naast de veilige verbinding namelijk ook voor een identiteitsgarantie doordat de organisatie achter een webwinkel gecontroleerd wordt en zichtbaar is in het certificaat. Hierdoor zien je bezoekers snel wie de organisatie achter een webshop is, wat zorgt voor extra vertrouwen. Dit is juist voor startende webwinkels essentieel, omdat bezoekers huiverig kunnen zijn voor het bestellen bij een nog onbekende online aanbieder.

Tegenwoordig maken de meeste phishing websites gebruik van een certificaat zonder bedrijfsgegevens om de indruk van een legitieme website te wekken. Onderscheid je van de concurrentie en frauduleuze webwinkels en bescherm je bezoekers door een certificaat met bedrijfsgegevens aan te vragen. Als Thuiswinkel lid krijg je korting:

SSL certificaat met Uitgebreide Validatie

De beste optie voor commerciële websites - Met een EV SSL certificaat zien bezoekers je bedrijfsnaam via 1 klik in de adresbalk van de browser, waardoor ze meteen weten met wie ze te maken hebben - zorgt voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet. Als Thuiswinkel lid krijg je Sectigo EV certificaat met korting, in plaats van € 150 betaal je € 129 voor 1 jaar.

Neem contact met ons op via sales@xolphin.nl om gebruik te maken van deze korting.

Wie is Xolphin?

Xolphin staat al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van SSL certificaten en digitale handtekeningen. Xolphin is ISO 27001 gecertificeerd, sinds 2020 is Xolphin is onderdeel van Sectigo, en kun je bij ons ook terecht voor alle producten en oplossingen van Sectigo.

Xolphin heeft de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken in verschillende talen.

Maak kennis met de experts van Xolphin SSL Certificaten

 • Kelly van Duin

  Thuiswinkel [_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
  Kelly Van Duin Xolphin
  JobPosition Marketing & communicatie medewerker
  CompanyName Xolphin B.V.

Recente artikelen

 • Vertrouw me, mijn webwinkel is okay

  Gepubliceerd op 15 november 2021
  Kennisartikel

  Thuiswinkel business partner Xolphin geeft tips over de optimale beveiliging van je online communicatie.

  Xolphin SSL Certificaat
  Thuiswinkel [_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]