Wunderkind

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
nvt
Vestigingsadres
Singel 542
1017 AZ AMSTERDAM
Nederland

Informatie

Wunder is een wereldwijd performance marketingkanaal met vestigingen in onder meer Amsterdam, New York, Sydney en Londen. Sinds 2012 helpt Wunder retailers bij het vergroten van prestaties van eigen media. Samen maken we één-op-één marketing succesvoller.

Nu bestaande marketingkanalen als Google en Meta méér vragen en minder opleveren, ontgrendelen retailers met Wunder een nieuw performance marketingkanaal voor extra omzetgroei. Een kanaal dat zij helemaal in eigen hand hebben, net als alle data. Met Wunder pakken marketers de controle terug en laten zij eigen media optimaal presteren. Wunder, de makkelijkste manier voor het verhogen van omzet.

Wereldwijd is Wunder partner van meer dan 700 retailers, waaronder e-commerce merken als Uniqlo, Sonos en HelloFresh. Wunder geeft marketers de controle over marketingactiviteiten terug. Door groei en het verbeteren van de prestaties van de eigen database, realiseert Wunder directe omzetgroei. Zo genereert Wunder 4-12% van de totale digitale omzet via e-mail en tekstberichten op schaal. Gegarandeerd en GDRP-proof. Kijk voor meer informatie op www.wunder.com.

Maak kennis met de experts van Wunderkind

  • Wouter Koch

    Thuiswinkel [_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
    Wouter Koch Expert
    JobPosition Country Manager Benelux
    CompanyName Wunderkind

Recente artikelen