Vergelijk.nl

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2004

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 30162711
Vestigingsadres
Assendorperdijk 1
8012 EG ZWOLLE
Nederland

Informatie

Over Vergelijk.nl

Vijf vragen aan Ben Kerkhof, Oprichter van Vergelijk.nl
Hoe is Vergelijk.nl eigenlijk ontstaan?
In 1999 begon Vergelijk.nl als eerste in Nederland een product- en prijsvergelijkingssite en nog steeds zijn wij een van de grootste van Nederland. Vergelijk.nl is onderdeel van het Nederlandse Compare Group, een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Onder verschillende merknamen beheren wij meerdere vergelijkingssites, ook in België, Frankrijk en Finland.
Wat doet Vergelijk.nl?
Op onze site kun je ruim 4 miljoen producten met elkaar vergelijken en de meningen en adviezen van duizenden andere consumenten over producten en winkels lezen. Door je inzicht te geven in de verschillen tussen producten, prijzen en winkels hopen we het makkelijker voor je te maken om een aankoopbeslissing te nemen.
Daarbij houden we graag vast aan de onafhankelijkheid van onze diensten. Dat betekent dus ook dat wij prijsoverzichten altijd sorteren op prijs en niet op basis van vergoedingen. Op onze site kun je overigens meer lezen over de verschillende manieren waarop Vergelijk.nl geld verdient en daarmee de dienst voor consumenten gratis kan blijven aanbieden.
Om jou nog meer controle te geven over je aankoop bedenken we voortdurend nieuwe diensten en functies die daaraan kunnen bijdragen.

Waarom doet Vergelijk.nl dit?
Omdat we weten hoe moeilijk het is om een goede aankoop te doen met honderden winkels, duizenden prijzen en miljoenen producten. In alles wat we doen willen we jou daarom helpen bij je aankoop. Wij zijn pas tevreden als jij trots bent op je aankoop. Niet alleen op het product en de deal zelf, maar ook op het aankoop- en aftersalesproces. We willen zelfs zover gaan dat, ook als je geen gebruik maakt van de diensten van Vergelijk.nl, wij ons uiterste best willen doen om je te helpen.
Wie zijn de mensen achter Vergelijk.nl?

We horen vaak: “Een website beheren, dat is toch niet zo moeilijk?” Of het moeilijk is, laten we in het midden, maar het is wel veel werk. Zeker als je continu wilt verbeteren en doorontwikkelen.
In totaal werken er daarom ongeveer 50 mensen achter de schermen bij Vergelijk.nl. Iedereen heeft eigen verantwoordelijkheden die uiteenlopen van het technisch beheren van de servers waar de site op draait tot aan het geven van consumentenadvies. We zijn vaak op zoek naar versterking van ons team, dus kijk vooral eens naar het overzicht van actuele vacatures.
Wat betekent Vergelijk.nl voor jou, Ben?
Zelf werk ik sinds het begin bij Vergelijk.nl en dat doe ik nog dagelijks met veel plezier en passie. Dat wordt me dan ook erg makkelijk gemaakt door alle gepassioneerde online professionals waar ik mee werk. Het internet gaat nooit dicht en onze websites dus ook niet, waardoor ik mijzelf en mijn collega’s er soms op betrap dag én nacht bezig te zijn met het verbeteren van onze service. Zo slagen we er elke dag een beetje meer in om consumenten, producten en winkels bij elkaar te brengen binnen een veilige online marktplaats. Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat werken bij Vergelijk.nl veel meer is dan alleen werk en dat ik trots ben op de service die we consumenten bieden.