NOTYD B.V.

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2022

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
Vestigingsadres
Nieuwezijds Voorburgwal 162
1012 SJ AMSTERDAM
Nederland

Informatie

Hallo! Wij zijn NOTYD.

Onlangs heeft Biller haar naam heeft gewijzigd in NOTYD!

We zijn de directe kredietoplossing voor B2B, die online kopen en verkopen mogelijk maakt. 

Reken af met NOTYD, en jouw online aankoop staat genoteerd (!) om na 30, 60 of 90 dagen te betalen.

Om onze groei voort te zetten en de dienstverlening verder uit te breiden, onderscheidt NOTYD zich ten opzichte van vergelijkbare namen in de branche. Onze dienstverlening en de klantervaring voor partners, webshops en zakelijke kopers blijft onveranderd.

Bedrijven hebben nog steeds de voorkeur voor betalen op rekening. Maar de moderne B2B-koper verlangt steeds meer dezelfde user experience die hij als consument heeft. Dus snel bestellen en ontvangen, zonder direct te betalen en zonder te registreren.

Door zakelijke klanten in één click op factuur te laten kopen met NOTYD, zien onze klanten hun omzet tot 30% groeien! Zakelijke kopers bestellen op rekening zoals zij gewend zijn, terwijl u als verkoper gegarandeerd betaald krijgt.

NOTYD accepteert orders tot €10.000 en is beschikbaar in Nederland en België. Eenvoudig en snel te integreren op uw webshop via verschillende platformen en plug-ins.

NOTYD B.V. (voorheen Biller) is onderdeel van de Banking Circle Group.  

Met NOTYD blijven we ernaar streven om aan de verwachtingen van al onze gebruikers te voldoen, en het 'Buy-Now-Pay-Later' proces voor zakelijke transacties te vereenvoudigen!

Voor meer informatie zie NOTYD.com, of neem contact op met support@notyd.com.