Misi Fulfilment BV

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
0,5 ster
1,0/10 op Kiyoh
Business partner sinds 2009

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 27244878
Vestigingsadres
Spectrumlaan 31
2665 NM Bleiswijk
Nederland

Informatie

Misi fulfilment verzorgt de orderverwerking voor webwinkels. De basisdiensten zijn de orderverwerking, het inpakken en verzenden van de producten, opslag, retourverwerking en gedegen rapportage.
Daarnaast hebben we optionele diensten als de telefonische klantenservice, financieel fulfilment, data-entry, abonnementenadministratie, het automatisch artikelen bestellen bij uw leverancier(s), loyaliteitsprogramma, webwinkel bouwen en verpakkingsadvies.

Reviews voor Misi Fulfilment BV

Totaal score in de laatste 12 maanden
0,0
Totaal aantal beoordelingen
1
Aanbevelingen
0%

Nieuwste reviews

 • Reviewscore voor webshop
  1

  Lees onze ervaring hieronder voordat je bedrijf klant wordt bij Misi

  22 januari 2020
  0,5 ster
  Wij zijn een jaar klant geweest bij Misi: Positief: - Vriendelijke mensen. - Na melding van fouten werd er actie ondernomen om die specifieke gevallen op te lossen. Ook is het personeel een keer aangesproken op de tijd die het inboeken van de goederen kost (echter zonder blijvend resultaat). Negatief: De positieve kant weegt echter niet op tegen het gebrek aan processen en incompetentie. In een jaar hebben we ongeveer alles meegemaakt: - Klantenservice die aan onze klanten aangaf dat ze maar moesten mailen als de klant belde met een vraag. - Leveringen van leveranciers duurde tot 3 weken voordat het ingeboekt was, ondanks herhaaldelijk verzoek dat eerder te doen. Soms in combinatie dat het "kwijt" was echter lag het ergens bij Misi binnen, - Producten waren incorrect ingeboekt of fout gepickt. - Producten slecht ingepakt en dus beschadigd bij de klant aangekomen. Ook bij product die op maat geknipt worden werd regelmatig beschadigd. - Producten die ingepakt waren maar na 2 weken nog niet verzonden waren (ook "kwijt" echter lag ergens bij Misi binnen). - Bestellingen nagenoeg nooit dezelfde dag verzonden, altijd zat er 1-2 dagen tussen. Wij zijn nu overgestapt naar een bedrijf dat wel serieus met onze producten omgaat. De verzendtijd van producten (exclusief transporttijd dus puur interne handelingen) die niet op voorraad zijn is hierdoor van 4 weken naar 2 dagen gegaan. Verder krijgen we weinig slechte reviews meer en hebben we veel minder problemen op te lossen. Mogelijk dat voor klanten met 1 SKU Misi geschikt is maar vanuit mijn perspectief raad ik het iedereen ten zeerste af hier klant te worden.
  Lamiwood
  Breda
  Reactie van het bedrijf
  Typisch een reactie van Lamiwood. We werken voor meer dan 200 webshops al meer dan 20 jaar. Eens in de zoveel tijd kom je een "ondernemer"tegen die denkt dat je alleen een webshop hoeft te openen/over te nemen en dat daarna alles vanzelf gaat.

  Geen goede coderingen in de webshop, knullige aanlevering van informatie, geen aanmeldingen van aankomende leveringen, zelf diverse vervoerders in de arm nemen die dan bestellingen moeten wegbrengen (en die na verloop van tijd niet meer willen werken met Lamiwood), niet op tijd betalen voor de diensten waardoor inderdaad de orders worden vastgehouden, slechte producten, zelf personeel aannemen dat de klantenservice moet doen en die na een paar dagen gillend weer weg zijn, hijzelf die naar verre oorden afreist en alles achterlaat.

  En ja, als je dan geen klant meer bent bij je zoveelste vorige fulfilmenthuis, proberen om het zoveel mogelijk af te schuiven. Geen enkele zelfreflectie.

  Een webshop beheren is een vak waar je kennis en kunde voor moet hebben en tijd aan moet besteden in samenwerking met je fulfilmentpartner.