In3

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
4,5 sterren
9,4/10 op Kiyoh
Business partner sinds 2018

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 59234784
Vestigingsadres
Meerenakkerplein 1a
5652 AR EINDHOVEN
Nederland

Informatie

In 3 keer betalen met 0% rente
Een soepel betalingsproces is cruciaal voor het succes van je webshop. Omdat klanten graag zelf kiezen hoe ze betalen, mag in3 niet ontbreken in de betaalmix. In3 is de enige gespreide betaalmethode zonder rente.

Je klanten krijgen maximaal betaalgemak zonder extra kosten. Ze betalen in drie gelijke termijnen binnen 60 dagen. Zo hoeven ze geen grote uitgave in één keer te doen. Sterker nog: met in3 kunnen klanten het (vaak duurzame) product van hun voorkeur kopen. Binnen hun budget en op een verantwoorde manier.

Voor webshops kent in3 alleen maar voordelen. Voorfinanciering is niet nodig en je kunt rekenen op 100% betaalgarantie. Je webshop loopt dus geen risico. En de resultaten van in3 spreken voor zich: de conversie (+15%) en het gemiddelde aankoopbedrag (+72%) krijgen een boost.

Reviews voor In3

Totaal score in de laatste 12 maanden
7,0
Totaal aantal beoordelingen
3342
Aanbevelingen
96%

Nieuwste reviews

 • Reviewscore voor webshop
  1

  Slecht

  21 maart 2024
  0,5 ster
  Heb fatbike besteld niet geleverd opgelicht dus website niet bereikbaar in 3 zegt website moet het annuleren betaling is nog niet naar de oplichter krijg dinsdag mail van in 3 ze hebben contact gehad met de oplichter in 3 kon ons niet terug betalen daalt moest d explicieter doen dus in 3 heeft even onze bankgegevens aan de oplichter gegeven zonder over leg met ons nou heb tot nu toe nog geen betaling ontvangen.
  Lindsy
  Arnhen
 • Reviewscore voor webshop
  10

  Louter positief, louter lovende woorden voor in3.

  20 juli 2023
  5 sterren
  Mijn persoonlijke ervaring met in3 is zo louter positief, zo louter lovend dat ze die 5 sterren meer dan waard zijn! Grote grote klasse, dit kredietverstrekkende bedrijf is in werkelijk elk opzicht een verademing binnen de huidige E-commerce markt. Houd dit voor ogen als in3, want jullie hebben duidelijk een naam hoog te houden!
  Sander
  Enschede
 • Reviewscore voor webshop
  10

  Excellent

  14 juli 2023
  5 sterren
  Super ln3 thank you for helping us.
  Samuel
  Almere