Heers B.V.

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2021

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 82597340
Vestigingsadres
Westwagenstraat 81
4201 HE Gorinchem
Nederland

Informatie

Heers is je nieuwe en laatste bureau voor search marketing

 Hoeveel omzet loop jij mis door niet te investeren in zoekmachine marketing? Te veel! Of misschien investeer je wel veel, maar werk je gewoon met een bureau, dat niet helemaal lekker matcht met je ambities… Heers helpt jou met een bewezen aanpak (SEO, SEA én knallende content) aan die #1 positie, die meer leads, omzet en brand awareness op gaat leveren. 

SEO 

95% van de Nederlanders begint hun klantreis in Google – en daaronder vallen ook de mensen die uiteindelijk offline een aankoop doen. Ons doel is om jou beter vindbaar te maken in de zoekmachine. Dit betekent op die eerste pagina, de top 5 in of ’t liefst de top #1 positie veroveren in de zoekresultaten. 

Met onze eigen topposities geven wij het goede voorbeeld. Onze SEO-specialisten weten precies hoe je d.m.v. zoekmachine optimalisatie de techniek van je website optimaliseert voor de gebruiker, autoriteit opbouwt in je branche én hoe je Google te vriend houdt. Met ruim 15 jaar ervaring als zoekmachine bureau helpen wij jou, net als de ruim 150 klanten, om te gaan Heersen in Google. 

SEA 

Waar we bij SEO ons focussen op organische zoekresultaten, richten we ons bij SEA op Google Ads: betaalde advertenties waar je direct op die gouden podiumplek in de SERP belandt. Deze snelle aanpak is perfect om het verkeer naar je website een tijdelijke boost te geven. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe dienst wil promoten of een toffe download hebt waar je meer interactie op wil hebben. 

24% omzet laten liggen of aan de bak met SEA? Dat laatste, toch? Je wil die extra kliks vanuit Google natuurlijk niet missen. Want die kliks kunnen je nog extra omzet opleveren. Als gecertificeerd Google-partner zetten onze experts de schouders eronder zodat jij het maximale uit je Ads budget haalt. 

Content 

Content = King. Je kunt de bezoeker wel naar je website lokken, maar wanneer daar niets nuttigs op staat, haal je daar geen conversies uit. Sterke content is daarnaast perfect ‘voer’ voor potentiële klanten en Google en zorgt daardoor voor traffic én bereik. 

Nu heeft niet iedereen een vlotte pen, laat staan dat je ook alle facetten van SEO beheerst én die gebruiker voldoende kunt prikkelen. Bij Heers hebben we wél een team met ambitieuze SEO copywriters. Wij zijn expert in het schrijven van teksten die rekening houden met zoekmachine optimalisatie, het tikken van creatieve blogs én het delen van waarde waardoor je jezelf als autoriteit neerzet. Win, win én win-situatie dus. 

Waarom nou Heers?

Heers is al jarenlang een gerenommeerde SEO-partner voor grote klanten als Luxaflex, bonprix, Van Boxtel Hoorwinkels en ERU. Dat is niet zomaar, want we leveren ook echt kwaliteit. We beloven geen gouden bergen en focussen ons liever op kwaliteit. Onze communicatie is helder en we zullen altijd met een realistische bril naar jouw unieke situatie kijken. Samenwerken is key, we zijn namelijk niet voor niets jouw nieuwe én laatste SEO-partner. 

Maak kennis met de experts van Heers B.V.