E-tailors

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
4,5 sterren
9,6/10 op Kiyoh
Business partner sinds 2019

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 69515689
Vestigingsadres
Julianalaan 10
6006 AN WEERT
Nederland

Informatie

WELKOM IN HET ATELIER VAN E-TAILORS

e-tailors is een digital agency met 40+ enthousiaste denkers en doeners.

Wij zijn ontstaan door de samenvoeging van vijf partijen met jarenlange
ervaring in internet oplossingen. Vanuit onze kantoren in Weert en Zaltbommel ( Nederland ) & Brașov ( Roemenië ) bedienen wij voornamelijk de (inter)nationale markt met als zwaartepunt Nederland.

Onder het motto ‘succesvol online’ geven wij invulling aan de full-service gedachte: van advies t/m de realisatie van webshops, websites en applicaties, van hosting tot online marketing. Wij geloven in het zelf huis hebben van specifieke kennis om u een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen neerzetten , Wij maken daarbij gebruik van voornamelijk professionele open source software, zoals o.a. Magento (2), Mautic, Akeneo TYPO3, Laravel , IONIC & Wordpress. Onze oplossingen zijn zowel standaard als op maat gemaakt maar in ieder geval altijd met een persoonlijke aanpak op basis van de specifieke gewenste klantbehoeften

Wij geloven dat online succes niet vanzelfsprekend is, maar een nauwe samensmelting van verschillende ambachten: design + techniek + marketing = groei!Reviews voor E-tailors

Totaal score in de laatste 12 maanden
0,0
Totaal aantal beoordelingen
11
Aanbevelingen
100%

Nieuwste reviews

 • Reviewscore voor webshop
  9

  Professioneel, accuraat, meedenkend in oplossingen, commercieel inzicht, kennis van zaken.

  6 januari 2023
  4,5 sterren
  Professioneel, accuraat, meedenkend in oplossingen, commercieel inzicht, kennis van zaken. Dit zijn de steekwoorden die direct bij mij op komen. Een fijn bedrijf waar wij al jaren met veel plezier mee samenwerken.
  George
  Capelle aan den IJssel
 • Reviewscore voor webshop
  9

  E-Bricks - Modulair opbouwen van webshop is TOP gelukt!

  27 november 2020
  4,5 sterren
  Onlangs meegedaan aan hun nieuwe manier van werken: het modulair opbouwen van mijn e-business activiteiten met als onderdeel magento 2 maar ook ondersteund door PWA en PIM database ter vervanging van mijn oude magento 1 webshop die helaas vervangen moest worden Grrrrrr. (daar was ik ziek van gezien de investeringen die ik daarin heb gedaan) Met het nieuwe systeem dat ik nu van e-tailors heb afgenomen ben ik blij dat ik voor de lange toekomst vooruit kan. En ik ook een fatsoenlijke ERP systeem heb gekregen die ook als onafhankelijke module is toegevoegd. Bijzonder vond ik ook de begeleiding, waarbij ik stap voor stap, fase voor fase door het traject ben genomen. Met direct contact met alle expertises (designers en programmeurs) die betrokken waren bij de opzet. Dat is hele verademing geweest en zeker omdat deadlines eindelijk wel eens op tijd gehaald werden. e-tailors ga zo door met jullie E-Bricks verhaal! En ik zie er naar uit om begin volgend jaar ook met jullie het Marketing Automation gedeelte te implementeren.
  Roy
  Sint-Huibrechts-Lille België
 • Reviewscore voor webshop
  10

  Behulpzaam en vakkundig

  22 april 2020
  5 sterren
  Altijd goed en snel geholpen!
  Esther
  Heerlen