Dynalogic B.V.

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2011

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 14076617
Vestigingsadres
Rosmolenlaan 7
3447 GL WOERDEN
Nederland

Informatie

Dynalogic is veel meer dan een standaard logistieke dienstverlener! Het verhogen van conversie en absolute klanttevredenheid door snelheid en flexibiliteit met Personalized Logistics voor zender en ontvanger is what we do best.

Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt. Bij Dynalogic valt en staat alles met een goede afspraak en heeft de klant de keuze uit bezorging op elk gewenst tijdstip, in tijdvakken van 2 of 3 uur, same day (middag/avond) of next day en op elke gewenste locatie. De verzorging tot in de puntjes maakt Dynalogic waar, door personalized logistics en het continue op de hoogte houden van de klant. Proactieve communicatie per mail en sms en een notificatie op de dag van bezorging, dit gecombineerd met uitgebreide track & trace mogelijkheden zodat de ontvanger altijd weet waar zijn of haar pakketje zich bevindt. Dynalogic speelt altijd in op de wens van de klant en bezorgt producten van elk formaat, van zeer klein zoals een paspoort of medicijnen tot 2XL zoals een wasmachine of bankstel.

Om de klant volledige ontzorging en optimale “InHome” service te bieden geeft de Dynalogic koerier uitleg over producten, wordt er indien nodig een identiteitscheck uitgevoerd en is het mogelijk een bezorging te combineren met montage en installatie in huis en worden verpakkingsmaterialen en oude producten mee retour genomen. Op deze manier verzorgt Dynalogic haar klanten tot in de puntjes en gaan wij pas weg als alles werkt en opgeruimd is. Dynalogic: Samen sterk voor personalized logistics!

Dynalogic is onderdeel van DynaGroup, tweevoudig bekroond winnaar van Deloitte & ING Best Managed Companies, de Gouden FD Gazellen en de Thuiswinkel innovatie award. Met ruim 1.500 medewerkers werkt DynaGroup iedere dag met veel passie om de verwachtingen van de eindklant te overtreffen. DynaGroup is recentelijk overgenomen door het Belgische bpost om hun krachten en logistieke expertise te bundelen.