Channable

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2019

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 60414464
Vestigingsadres
Kromme Nieuwegracht 66
3512 HL UTRECHT
Nederland

Informatie

Channable is een platform voor datafeeed management. Het platform biedt uitgebreide oplossingen voor adverteerders, e-commerce en brands om hun productfeeds te beheren en optimaliseren op talloze online kanalen en marktplaatsen, zoals Google Shopping, Amazon, Facebook en nog veel meer.

Met Channable neem je de leiding over je datafeeds, automatiseer en optimaliseer je ze realtime. Dit verhoogt de slagkracht van je e-commerce en online marketing aanzienlijk. Verrijk je verkoopstrategie met onze rijke functies: datafeedoptimalisatie, het opstellen van aangepaste regels en een efficiënt beheer van marktplaatsorders.

Wij weten dat in de snelle wereld van e-commerce, elke seconde telt. Daarom maken we het beheer van je productinformatie moeiteloos door naadloze API-integraties met talloze e-commerce platforms te bieden. Dit vereenvoudigt niet alleen het beheer van productgegevens, maar zorgt ook voor een vlotte synchronisatie over verschillende kanalen. Met Channable aan je zijde versterk je je online aanwezigheid, stroomlijn je je workflow en verbeter je je bedrijfsresultaten.