Buckaroo

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2008

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 04060983
Vestigingsadres
Zonnebaan 9
3542 EA UTRECHT
Nederland

Informatie

Betaalprovider Buckaroo

Buckaroo is een van de bekendste payment service providers in Nederland. Meer dan 5.000 bedrijven maken gebruik van de betaaltechnologie van Buckaroo, waaronder corporate organisaties, webshops en goede doelen. Buckaroo biedt meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden en giftcards.

Kenmerkend voor deze PSP zijn de aanvullende diensten rondom opvolging van onbetaalde facturen, abonnementsdiensten en split-payments voor marketplaces. Daarmee heeft Buckaroo een oplossing voor elk vraagstuk op het gebied van betalen.


De ideale betaalstrategie
Buckaroo biedt een verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, Apple Pay, PayPal en creditcard. Ook achteraf betalen is mogelijk, via onder andere AfterPay, Klarna of Billink. Of in de vorm van een customized betaalverzoek met betaallink of QR-code. Buckaroo helpt bedrijven bij het opzetten van de ideale betaalstrategie, door bijvoorbeeld de checkout af te stemmen op het betaalgedrag van de doelgroep met behulp van de Buckaroo Smart Checkout.


Missie
De consument wil snel, gemakkelijk en veilig betalen. Dat is een flinke uitdaging in de veranderende wereld van e-commerce en digitalisering. Buckaroo gelooft dat groei mogelijk is waar verandering omarmd wordt. Daarom biedt Buckaroo verschillende betaalstrategieën voor een veranderende markt, op maat van de klantwens.


Buckaroo, we enable growth.
Steeds meer online betalingen? We helpen je graag groeien, mail sales@buckaroo.nl