Active Ants BV

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
3,5 sterren
7,6/10 op Kiyoh
Business partner sinds 2014

Gecontroleerde contactgegevens

E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 30079089
Vestigingsadres
Zeelandhaven 6
3433 PL NIEUWEGEIN
Nederland

Informatie

Active Ants vervult alle fulfilment diensten voor webwinkels. Wij slaan goederen op, verpakken ze en regelen de verzending. Maar we gaan verder. Met unieke fulfilment oplossingen maken we onze klanten, de webwinkels, succesvoller. Bijvoorbeeld met onze cut-off tijd van 22.00 uur voor Nederland en Belgie, met de Basketpic™, snelle internationale oplossingen, next day delivery naar Duitsland. Bij Active Ants scheppen wij er plezier in om de allerbeste oplossingen te bedenken voor onze opdrachtgevers. Het uiteindelijke doel hiervan is dat de eindconsument een uitzonderlijke ervaring heeft. Hierdoor komen ze vaker terug bij de webwinkel en delen ze hun goede ervaringen. Onze opdrachtgevers worden succesvoller en nemen ons automatisch mee in hun succes. We hebben er dus belang bij dat onze opdrachtgevers succesvol zijn en proberen hier heel sterk naar te handelen.

Reviews voor Active Ants BV

Totaal score in de laatste 12 maanden
0,0
Totaal aantal beoordelingen
18
Aanbevelingen
83%

Nieuwste reviews

 • Reviewscore voor webshop
  2

  niet geinteresseerd wanneer je niet groot genoeg bent

  24 maart 2022
  1 ster
  wanneer je volume niet hoog genoeg is, wordt je doorverwezen naar een vaag kantoor in Venlo. En dat, terwijl ik al een jaar in contact was met ze voor de fulfilment voor onze nieuwe websites. Al die tijd was er geen vuiltje aan de lucht en werd ik actief opgevolgd. Alleen toen we klaar waren om van start te gaan, kwam er plots het bericht dat ze niet geinteresseerd meer waren. Mocht ik contact opnemen met een ander bedrijf dat de 'kleinere' klanten zou doen, en dat terwijl dat bedrijf totaal nog niet aan onze verwachtingen qua internationale leveringen kan voldoen. Dat hadden ze wel wat eerder mogen vertellen. Weinig sympathiek, Active Ants!
  Gerard
  Schiedam
 • Reviewscore voor webshop
  1

  Active Ants ongeschikt voor hoogwaardige producten

  28 juli 2020
  0,5 ster
  Een zeer sterk groeiend bedrijf met in basis bereidwillige medewerkers die je helpen, maar... De groei betekent ongetwijfeld dat ze zeer veel tevreden klanten zullen hebben, waarvan wij er één waren. Totdat zaken mislopen en waarschijnlijk de sterke groei en ego dat toch maar voor elkaar te hebben gekregen, voorrang krijgt op de grip op de operatie. Zeer veel aantoonbare diefstallen van je kostbare voorraad, waarbij je te horen krijgt dat voorraadverschillen nu eenmaal voorkomen. Het woord "Sorry" staat niet in hun woordenboek overigens. Voor het personeel leuk te weten dat je ongeveer ongestraft kunt shoppen in andermans voorraad smartphones. Na vele duizenden euro's verlies mede daardoor maar besloten te stoppen met die actieve mieren. Die zijn me iets te actief geworden.
  Paul
  Zwiers
 • Reviewscore voor webshop
  1

  Denk 2x na of je zaken wilt doen met hun!

  16 november 2019
  0,5 ster
  Waardeloos bedrijf, komen hun afspreken niet na, factureren niet juist en specificatie van de factuur is onduidelijk. Het ergste is zeggen dat ze dingen doen die ze niet doen. Dus liegen.!!! De directie is onbekwaam voor de functie welke ze vervullen. Overstapt naar Montapacking en is een hele verademing. Dit hadden wij veel eerder moeten doen
  Paul
  Smits