Thuiswinkel Widget

In de Thuiswinkel Widget is alle informatie over je website dat vertrouwen uitstraalt op één plek verzameld, waaronder geverifieerde gegevens en het lidmaatschapscertificaat. Maak je gebruik van Thuiswinkel Reviews? Dan worden ook deze zichtbaar in de widget. Doordat de widget op dezelfde plek op de website blijft zweven wanneer er door een website heen gescrold wordt, blijft deze in beeld voor de consument. Zo is de betrouwbaarheid van je webshop nog duidelijker zichtbaar.

De widget is bovendien beschikbaar in twee varianten, zodat iedere website een versie kan kiezen die het beste past in het design.

De voordelen van de Thuiswinkel Widget

  • Informatie over de betrouwbaarheid van uw website is op één plek verzameld: geverifieerde contactgegevens, het certificaat en Thuiswinkel Reviews
  • De widget blijft in het beeld zweven, waardoor de consument altijd ziet dat uw website echt gecertificeerd is
  • De consument verlaat uw website niet wanneer hij de informatie in de widget wil bekijken, er opent simpelweg een pop-up
  • Wij zorgen dat de informatie in de widget up-to-date blijft, dus u hoeft hier zelf niets aan te doen
  • De widget is ook geschikt voor de mobiele versie van uw website
  • U kunt de widget plaatsen op webpagina’s naar keuze

Hoe werkt het implementeren van de Thuiswinkel Widget?

Wanneer je lid bent bij ons, kun je via Mijn Thuiswinkel de widget implementeren. Dit doe je door een HTML-code te genereren, simpelweg door in de tool aan te geven op welke plek de widget zichtbaar mag worden en in welke variant. Vervolgens plaats je de gegenereerde code op de gewenste pagina's van je website. Dit is ook mogelijk via Google Tag Manager.

In de handleiding kun je meer informatie vinden over het implementeren van de Thuiswinkel Widget. Download hier de handleiding.

Begin meteen met het implementeren van de Thuiswinkel Widget

Ga naar Mijn Thuiswinkel