Maak gebruik van de overstapservice van Kiyoh

Heb je momenteel een contract bij een andere aanbieder van reviews, maar wil je overstappen? Dat kan met de overstapservice van Kiyoh. Wanneer je je hebt aangemeld voor Thuiswinkel Reviews ga je aan de achterkant alvast reviews van klanten verzamelen. Door 50% van de reviews via het oude reviewsysteem te vragen en 50% via het nieuwe reviewsysteem, houd je recente reviews op de website en bouw je alvast nieuwe beoordelingen op in het nieuwe systeem. Zo gaat dit niet ten koste van je aantal reviews.

Je betaalt alleen voor Thuiswinkel Reviews nadat je oude contract is afgelopen. De maand(en) vanaf het begin van je nieuwe contract tot het einde van je oude contract krijg je cadeau van Kiyoh! Je ontvangt de factuur op de ingangsdatum van je contract. Op deze factuur wordt de gratis periode verrekend. Je betaalt je contract in één keer voor een jaar.  

Het is helaas niet mogelijk om oude reviews over te zetten naar Thuiswinkel Reviews. Google indexeert dan dubbele content, waardoor je website minder goed zal scoren in Google.

Ben je al klant bij Kiyoh?

Ben je gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org én al klant van Kiyoh? Dan kun je direct overstappen naar Thuiswinkel Reviews. Jouw klantbeoordelingen worden dan overgezet en na afloop van je huidige contract profiteer je van de scherpe prijs die exclusief voor gecertificeerde leden van Thuiswinkel.org is. Om over te stappen, vul je het aanmeldformulier in en vink je 'Ik ben al klant bij Kiyoh' aan.