Thuiswinkel Reviews

Reviews zijn al jaren een belangrijke factor voor consumenten wanneer zij een product willen kopen. Met reviews vraag je aan je klanten waarom zij voor jouw webshop hebben gekozen en waarom anderen dat ook zouden moeten doen. Reviews beantwoorden vragen van de zoekende consument, stellen gerust en laten zien dat jouw webshop een betrouwbare plek is om te winkelen. 

In samenwerking met Kiyoh, een bekende en betrouwbare aanbieder van reviews, bieden we exclusief voor leden Thuiswinkel Reviews aan. Tegen een scherp tarief (€ 12,50 voor 250 uitnodigingen per maand) kun je snel en gemakkelijk starten met het verzamelen van reviews. Wil je eerst proberen of het inzetten van reviews iets voor jou is? De eerste veertien dagen kun je de dienst gratis en vrijblijvend uitproberen. 

De voordelen van reviews verzamelen via Thuiswinkel Reviews:

  • Automatisch uitnodigingen versturen. Bepaal zelf wanneer je klanten na aankoop een verzoek ontvangen.
  • Geverifieerde reviews. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, mogen een review achterlaten.
  • Reviews op Google. In Google worden ook sterren getoond bij je website, bij je Adwords-campagne en in Google Shopping.*
  • 100% eigenaar van alle data. De opgebouwde reviews blijven jouw eigendom. Ook nadat je het contract opzegt.
* Bekijk de voorwaarden van Google voor verkopersbeoordelingen om te zien wanneer de sterren zichtbaar worden. 

Thuiswinkel Reviews zijn het visitekaartje van je webshop

Met Thuiswinkel Reviews laat je zien hoe betrouwbaar je bent als webshop. Als klanten zeggen dat je betrouwbaar bent, is dat veel sterker richting potentiële kopers dan wanneer je dit zelf beweert. Vooral wanneer de feedback van je klanten ook wel een kritisch is en je daar goed op reageert, verhoogt het de betrouwbaarheid van je webshop. De nieuwe bezoeker krijgt op deze manier namelijk een transparant en compleet beeld van je webshop en de service.

Ook internationale reviews

Inmiddels is het ook mogelijk om internationaal reviews te verzamelen. Als je over de grens verkoopt, kun je onder ons internationale keurmerk Shopping Secure nu ook de klanten uit andere landen uitnodigen om een review te schrijven over je webshops en/of de producten en diensten die je verkoopt. 

Heb je nog vragen over Thuiswinkel Reviews?

Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan voor meer informatie over de dienst contact op met afdeling Relatiebeheer via  of 0318 - 64 85 75. Voor technische vragen over Thuiswinkel Reviews kun je contact opnemen met Kiyoh, de beheerder van het platform, via  of via 013 - 700 97 08.

Nog geen lid van Thuiswinkel.org?

Thuiswinkel Reviews is alleen beschikbaar voor gecertificeerde leden van Thuiswinkel.org. Ben je nog geen lid?

Vraag dan het lidmaatschap aan en profiteer ook van alle andere voordelen.