Reviews voor 12,50 euro per maandThuiswinkel Reviews

Exclusief voor leden biedt Thuiswinkel.org reviews (klantbeoordelingen) aan tegen de scherpste prijs van Nederland! Voor slechts € 12,50 per maand kun je 250 uitnodigingen per maand versturen.

Meteen aanmelden!

Waarom Thuiswinkel Reviews?

 • Verhoog jouw omzet: meer bestellingen door meer (consumenten)vertrouwen 
 • Waardevolle feedback en tips van klanten 
 • Jouw score in de vorm van sterren getoond in Google Shopping en Adwords campagnes
gratis proefperiode van 14 dagen!

Wat is een review?

Een review is een beoordeling van een klant over jouw webwinkel. De klant beoordeelt jouw webwinkel en het aankoopproces door het geven van cijfers en feedback. Via een widget wordt het reviewcijfer op jouw website getoond. Voor extra vertrouwen wordt de widget gecombineerd met het Thuiswinkel Waarborg of het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk.

De voordelen van een reviewsysteem

80% van de Nederlanders laat zich beïnvloeden door klantbeoordelingen op het internet. 61% van de consumenten leest eerst een review voordat hij of zij een beslissing neemt in het aankoopproces. Reviews zijn daarom een belangrijke extra dienst voor jou als webwinkelier.

Daarnaast versterken reviews jouw concurrentiepositie. Consumenten kopen namelijk eerder bij een webwinkel met een goede beoordeling. Je wint dus het vertrouwen van potentiële klanten.

Uit de beoordelingen kun je bovendien waardevolle tips halen om jouw aankoopproces beter aan te laten sluiten op de wensen van jouw klanten. 

Over Thuiswinkel Reviews

 • Eenvoudig en snel. Na je aanmelding kun je binnen enkele dagen al van start met het reviewsysteem en jouw eerste uitnodigingen versturen. Via het instructiefilmpje helpen we je om snel wegwijs te worden in het systeem. 
 • Automatisch uitnodigingen versturen en delen. Wil je jouw klant 6 dagen nadat ze een bestelling hebben gedaan vragen om een review? Of liever na 3 dagen? Je kunt het systeem aanpassen aan jouw eigen wensen en automatisch uitnodigingen sturen wanneer je dat wilt. 
 • Jouw eigen reviewsysteem. In jouw eigen account kun je alle klantbeoordelingen zien en jouw score per categorie bekijken. Daarnaast kun je door middel van een benchmark zien hoe jij scoort ten opzichte van jouw concurrent.
  De reviews zijn alleen in te vullen door klanten die daadwerkelijk een bestelling bij jou hebben gedaan. Daarnaast kun je ook zelf extra beoordelingsvragen toevoegen. 
 • Eigenaarschap van data. Bij Thuiswinkel Waarborg Reviews word je 100% eigenaar van alle data. Bij veel andere aanbieders vervallen jouw opgebouwde reviews wanneer je stopt of over wilt stappen naar een andere reviewpartij. Bij Thuiswinkel Waarborg mag je de reviews die je hebt verzameld blijven gebruiken, ook nadat je jouw contract hebt opgezegd.
 • Maandelijkse Review Update. Iedere maand ontvang je een overzicht van de ontwikkeling van jouw score in je mailbox. Aan de hand van grafieken en tabellen zie je in één oogopslag hoe je het doet ten opzichte van jouw branchegenoten. Is jouw gemiddelde cijfer omhoog of omlaag gegaan en hoeveel reviews heb je deze maand ontvangen. Blijf op de hoogte met de maandelijkse Review Update.
 • Sterkere marketing. Draai je een AdWords-campagne in Google? Dan kun je jouw beoordelingen (en sterren) tonen in de advertentie en in Google Shopping. Hierdoor is niet alleen direct te zien dat je betrouwbaar bent, maar valt jouw advertentie ook meer op.
 • Aantrekkelijke prijs. Thuiswinkel Waarborg Reviews wordt exclusief voor leden van Thuiswinkel.org aangeboden, tegen een zéér aantrekkelijke prijs. Voor slechts € 12,50 per maand kun je 250 uitnodigingen per maand versturen. Daarmee zijn wij de goedkoopste in Nederland. Wil je meer uitnodigingen versturen? Dan hebben wij aantrekkelijke staffelkortingen.
 • 14 Dagen gratis op proef. Vanaf het moment dat je jouw inlogcodes ontvangt, heb je 14 dagen de tijd om de dienst gratis en vrijblijvend uit te proberen. Zeg je binnen de proefperiode op, dan wordt jouw contract geannuleerd en betaal je geen kosten. Zeg je niet op, dan worden de maandelijkse kosten vanaf dag 15 gefactureerd. Ook dan zijn dus de eerste twee weken gratis!
 • Overstapservice. Heb je momenteel een contract bij een andere aanbieder van reviews maar wil je overstappen? Neem contact met ons op via  voor de aantrekkelijke overstapservice! 

Thuiswinkel.org biedt Thuiswinkel Waarborg Reviews aan in samenwerking met KiyOh, een bekende en betrouwbare aanbieder van reviews met duizenden klanten. Zij stellen de software beschikbaar.

Aanmelden

Ben je lid van Thuiswinkel.org? Dan kun je je aanmelden via het formulier. KiyOh zal vervolgens binnen enkele dagen contact met je opnemen voor het verdere verloop en je helpen met eventuele vragen over het systeem.

Nu aanmelden >

Nog geen lid van Thuiswinkel.org?

Thuiswinkel Waarborg Reviews is alleen beschikbaar voor leden van Thuiswinkel.org. Ben je nog geen lid van Thuiswinkel.org? Vraag dan het lidmaatschap aan en profiteer ook van alle andere voordelen.

Al klant bij KiyOh? 

Ben je lid van Thuiswinkel.org én reeds klant van KiyOh? Dan kun je direct overstappen naar Thuiswinkel Waarborg Reviews. Jouw klantbeoordelingen kunnen worden overgezet en na afloop van jouw huidige contract kun je gaan profiteren van de scherpe prijs die exclusief voor leden van Thuiswinkel.org is.Om over te stappen, vul je het aanmeldformulier in en vink je aan 'ik ben al klant bij KiyOh'.

Nieuw: productreviews

Vanaf nu is het ook mogelijk om reviews over specifieke producten en diensten te verzamelen met het Thuiswinkel Waarborg Reviewsysteem. Zo kunnen klanten, naast een beoordeling over jouw webshop, ook een beoordeling geven over een specifiek product. Dit kan tegen hetzelfde scherpe tarief als webshop reviews (€ 12,50 per maand voor 250 uitnodigingen). Meer weten?

Meer uitnodigingen per maand?

Het basisabonnement bestaat uit 250 uitnodigingen per maand, voor €12,50 per maand. Wanneer je hier niet genoeg aan hebt, kun je meer uitnodigingen per maand versturen. Hiervoor gelden aantrekkelijke staffelprijzen, die bovenop de prijs van het basisabonnement komen. Wil je graag meer uitnodigingen versturen? Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier en dan wordt er contact met je opgenomen om de mogelijkheden te bespreken. Of neem direct contact met ons op via . Blijk je achteraf gezien niet genoeg uitnodigingen te hebben? Geen probleem; je kunt na aanmelding altijd nog overstappen naar een hogere staffel. 

Meer weten over de dienst?

Voor meer informatie over de dienst Thuiswinkel Reviews kun je contact op nemen met de afdeling relatiebeheer via 0318-648575 of .
Voor inhoudelijke vragen en technische ondersteuning van het reviewsysteem kun je ook rechtstreeks contact opnemen met KiyOh, de beheerder van het platform, via of via 013 2032033.
Bekijk ook de veelgestelde vragen op KiyOh.nl.