Thuiswinkel Reviews

Exclusief voor leden bieden we Thuiswinkel Reviews aan tegen de scherpste prijs van Nederland! Voor slechts € 12,50 per maand kun je 250 uitnodigingen per maand versturen. Meld je direct aan en binnen enkele dagen start je al met het reviewsysteem. De eerste 14 dagen kun je de dienst gratis en vrijblijvend uitproberen.

  • Automatisch uitnodigingen versturen. Bepaal zelf wanneer je klanten na aankoop een verzoek ontvangen.
  • Geverifieerde reviews. Alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, kunnen een review achterlaten.
  • Reviews op Google. In Google worden vanaf 150 reviews ook sterren getoond bij je website, bij je Adwords-campagne en in Google Shopping.
  • Dashboard-overzicht. Je krijgt een overzicht van alle klantbeoordelingen en ziet hoe je scoort ten opzichte van je branchegenoten.
  • 100% eigenaar van alle data. De opgebouwde reviews blijven jouw eigendom. Ook nadat je het contract opzegt.
Thuiswinkel.org biedt Thuiswinkel Reviews aan in samenwerking met KiyOh, een bekende en betrouwbare aanbieder van reviews met duizenden klanten. Zij stellen de software beschikbaar.

Thuiswinkel Reviews zijn het visitekaartje van je webshop

Met Thuiswinkel Reviews laat je zien hoe betrouwbaar je bent als webshop. Als klanten zeggen dat je betrouwbaar bent, is dat veel sterker richting potentiële kopers. Je kunt de widget het beste op je homepagina plaatsen en op de pagina's voordat men gaat bestellen. Voor extra vertrouwen wordt de widget gecombineerd met het Thuiswinkel Waarborg of het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk.

Heb je nog vragen over Thuiswinkel Reviews?

Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan voor meer informatie over de dienst contact op met afdeling relatiebeheer via  of 0318 - 64 85 75. Voor technische vragen over Thuiswinkel Reviews kun je contact opnemen met KiyOh, de beheerder van het platform, via  of via 013 - 700 97 08.

Nog geen lid van Thuiswinkel.org?

Thuiswinkel Reviews is alleen beschikbaar voor leden van Thuiswinkel.org. Ben je nog geen lid?

Vraag dan het lidmaatschap aan en profiteer ook van alle andere voordelen.