Lidmaatschap aanvragen

Wanneer je het lidmaatschap van Thuiswinkel.org aanvraagt, doorloop je eerst een certificering voor Thuiswinkel Waarborg. Het lidmaatschap wordt toegekend na het succesvol afronden van dit certificeringstraject. Welkom bij de vereniging!

Wie zich wil aanmelden voor Thuiswinkel Zakelijk: laat dit aan ons weten via opmerkingen in de laatste stap. Wij passen dit dan direct aan.

Bedrijfsgegevens

LET OP: vergeet je niet éérst (al) je handelsnaam/-namen te registeren? Vraag hier je KvK-uittreksel op.
? Je jaaromzet is de gerealiseerde omzet uit verkoop op afstand in Nederland in het afgelopen jaar, inclusief btw. Omzet uit fysieke winkels telt hierbij niet mee.
Op basis hiervan bepalen wij de hoogte van je contributie.

Ben je een startende onderneming?

Als je via je KvK-uittreksel kunt aantonen korter dan 2 jaar te bestaan, dan kom je in aanmerking voor een eenmalige starterskorting van € 150,- op de certificeringskosten.
De statutaire naam is de naam in de oprichtingsakte van je bedrijf
De handelsnaam is de naam die je gebruikt als aanduiding voor je onderneming wanneer je handel drijft. Deze naam wordt opgenomen in onze ledenlijst.
De url van je website. Deze url wordt opgenomen in onze ledenlijst.
Je jaaromzet is de gerealiseerde omzet uit verkoop op afstand in Nederland in het afgelopen jaar, inclusief btw. Omzet uit fysieke winkels telt hierbij niet mee.