Webwinkel Vakdagen 2023

Op 29 en 30 maart 2023 vindt alweer de 16de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht! Het wordt opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en exposanten over de hele breedte van de digital commerce. 

Van
wo 29 mrt 2023 10:00
Tot
do 30 mrt 2023 17:00
Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
Webwinkel Vakdagen Panorama

Unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardige lezingen 

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door het brede aanbod aan thema's en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens deze 16de editie niet anders. De partners & inspiratie die jij nodig hebt voor (blijvend) online succes vind je op de Webwinkel Vakdagen! Met 250 exposanten, ruim 200 lezingen en duizenden professionals is de Webwinkel Vakdagen zeker een bezoekje waard. Ook Thuiswinkel.org staat weer op de Webwinkel Vakdagen, op standnummer 56! Zien we jou daar?

Bestel nu je gratis TICKET(S)

Tijdens de Webwinkel Vakdagen geeft Thuiswinkel.org presentaties. Kom je deze ook bezoeken? 

Leren is innoveren

Om toekomstbestendig en innovatief te blijven in e-commerce moet je als bedrijf scherpe professionals hebben die zich continu blijven ontwikkelen. De ontwikkelingen in e-commerce gaan immers razendsnel. In deze presentatie leer je wat er te winnen valt als je een leercultuur in je bedrijf creëert. En dat dit helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Duurzaamheid als kans voor je webshop

We moeten gaan samenwerken om de e-commercesector toekomstproof te houden. Alleen zo kunnen we meer positieve impact maken. In deze presentatie bespreken we de volgende 6 duurzaamheidsthema's: retouren, verpakken, bezorgen, product aanbod, strategie en circulaire economie en laten we je zien hoe je deze in de praktijk kan toepassen. Zo kan duurzaamheid bijdragen aan een succesvolle groei van je webwinkel.

Wetgeving als je cross border gaat verkopen

Wil je in andere Europese landen gaan verkopen? Dan zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Want aan welke wettelijke eisen moet je in het buitenland voldoen? En wat moet er op jouw website staan? Met Zeeman als klantcase legt Vincent de belangrijkste learnings van Thuiswinkel.org bij het ontwikkelen van Shopping Secure uit.

Onderwerpen

Deel dit evenement