Webinar hoe bouw je een merk op Amazon?

Heb jij je als een verkoper op Amazon ook al eens afgevraagd hoe jij jouw merk kan verbeteren op dit platform? Ben jij ook altijd al benieuwd naar hoe jij je kan onderscheiden van de concurrenten? Angélica en Emile zullen jou meenemen over hoe je een merk op kan bouwen op Amazon. Met de hulp van verschillende functies en de juiste manier van adverteren kan jij de bekendheid van jouw merk verbeteren.

Meld je aan voor het webinar >

Van
di 14 jun 2022 11:00
Tot
di 14 jun 2022 12:00
Locatie
Online
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
Amazon 800 X 400 (1)

Wat leer je tijdens deze webinar?

  • Amazon inzetten om de verkoop van je producten te laten groeien;
  • Hoe je met behulp van handige functionaliteiten je merk bouwt op Amazon;
  • Hoe je met advertising de bekendheid van je merk en de producten kunt laten groeien;
  • Wat ervoor nodig is om je merk succesvol(ler) te profileren op Amazon.

Sprekers: Angélica Verhoeff en Emile Valkestijn
Host: Sophie van Rooij

Angélica is accountmanager van het marketplace team op Amazon. Ze is belangrijk geweest tijdens het publiceren en tijdens de groei van verschillende internationale verkopers op Amazon. Doordat Angélica de handige tools en software van Amazon helemaal onder de knie heeft, weet ze hoe verkopers het meeste uit de website kunnen halen. 

Emile is Chief Commercial Officer en het hoofd van Marketplaces bij 10XCREW. Ondertussen is Emile alweer 15 jaar actief in e-commerce. Zijn loopbaan begon bij Planet Internet en heeft daarna 10 jaar lang bij Bol.com gewerkt. Momenteel helpt Emile verschillende bedrijven met hun direct-to-consumer (D2C) strategie en uitvoering. Via deze weg weten de bedrijven hoe ze de klanten via online kanalen kunnen bereiken.

Meld je aan voor het webinar >

Deel dit evenement