Webinar Influencer Marketing

John Meulemans, oprichter van influencer agency 3sixtyfive, sinds 2022 Endeavour, deelt in deze sessie de belangrijkste influencer marketing succesfactoren. Hij zal hierbij in gaan hoe je influencers strategisch in zet binnen de marketingmix en deel uit laat maken van strategische programma's op de lange termijn.

Van
di 20 sep 2022 11:00
Tot
di 20 sep 2022 12:00
Locatie
Online
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
CS2

Spreker: John Meulemans, Strategy Director bij Endeavour
Host: Richard van Welie

Als specialist van het eerste uur deelt John de belangrijkste influencer marketing succesfactoren. Influencers zijn inmiddels essentieel onderdeel van de marketingmix. Maar hoe zet je ze strategisch in? 

In deze sessie deelt John aan de hand van inspirerende cases dé elementen om te kunnen scoren. Of het nu gaat om Branding of Sales. Daarbij geeft hij tevens antwoord op vragen over meetbaarheid, KPI’s, matching, tools en wanneer je nu welk type influencer moet inzetten. Zijn belangrijkste punt: Influencer marketing gaat niet meer over one-off campagnes, maar over strategische programma’s. Doorlopende initiatieven waarbij influencers steeds vaker vaste ambassadeur van het merk worden en de samenwerking dieper gaat dan alleen het promoten van producten of diensten.

Om goed voorbereid te beginnen aan deze webinar, staat er ook al een interessante e-learning over de influencer marketing online. 

Meld je aan voor de webinar

Onderwerpen

Deel dit evenement