Shopping Today 2022

Hoe blijf jij up-to-date in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Hoe speel je in op de laatste ontwikkelingen? Til je e-commerceskills in één dag naar een hoger niveau tijdens Shopping Today op donderdag 13 oktober en bereidt je voor op de digitale toekomst.

Van
do 13 okt 2022 9:00
Tot
do 13 okt 2022 19:00
Locatie
DeFabrique, Utrecht
Prijzen
Niet-leden: € 395,-
Leden: twee gratis kaarten, daarna € 195,-
Business partners: één gratis kaart, daarna € 195,-
Website Afbeelding

Op donderdag 13 oktober is het weer zover: Shopping Today 2022 in DeFabrique evenementenlocatie in Utrecht. Dit jaar met maar liefst 6 parallelrondes en ruim 70 praktische cases en kennissessies! Met 1.200+ bezoekers is Shopping Today hét grootste e-commercekennisevent dat je niet wilt missen. 

Vorig jaar was Shopping Today helemaal uitverkocht. Bestel snel jouw ticket(s), zodat je er ook bij kunt zijn!

Waarom jij Shopping Today niet mag missen!

  • Stel je persoonlijke programma samen en kies uit 70 praktische cases en diepgaande kennissessies.
  • Krijg direct praktische tips waar je de volgende dag meteen mee aan de slag kunt. Alle presentaties tijdens dit jaarlijkse e-commerce-event zijn erop gericht om jou verder te helpen.
  • Word toekomstproof met de hulp van de experts van ShoppingTomorrow. Wat zijn de trends op dit moment en hoe speel je in op de toekomst?
  • Kom netwerken met 1200+ e-commerceprofessionals.
  • Relaties van Thuiswinkel.org, ShoppingTomorrow en e-Academy krijgen gratis toegang. Heb je hier geen e-mail over ontvangen? Stuur dan een mail naar events@thuiswinkel.org.

Bestel jouw ticket(s) voor Shopping Today

Onderwerpen

Deel dit evenement