Shopping Today

Tijdens Shopping Today wordt je geïnspireerd en bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen e-commerce. Daarnaast bereidt deze dag je voor op de digitale toekomst dat plaatsvindt in DeFabrique in Utrecht.

Van
do 12 okt 2023 8:30
Tot
do 12 okt 2023 18:30
Locatie
Utrecht
Prijzen
Niet-leden: 395.00
Header Shopping Today (2)

Shopping Today is het grootste e-commerce-kennisevent van Nederland en brengt meer dan 1.400 professionals uit de sector samen. Of je nu een retailer, brand, techbedrijf, consultant of solution provider bent, bij Shopping Today vind je alle belangrijke spelers en kun je je kennis vergroten en je netwerk uitbreiden.

Tijdens het event geven meer dan 70 topsprekers uit de sector sessies over uiteenlopende onderwerpen. Van customer journey en opkomende technologieën zoals AI en voice, tot aan het optimaliseren van je webshop.

Programma

Om te kunnen overleven in een sterk concurrerend en continu veranderend online landschap, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wil jij jouw webshop omtoveren tot een groot succes? Dan nodigen we je van harte uit op Shopping Today. Hier leer je alles over de belangrijkste hot topics die jouw online business naar een hoger niveau kunnen tillen.

Op het programma van Shopping Today staan meerdere inspirerende keynotesprekers, namelijk: 

  • Marlene ten Ham, directeur Thuiswinkel.org, dagvoorzitter tijdens Shopping Today.
  • Alexander Klöpping, internetondernemer en oprichter van de Universiteit van Nederland, waar hoogleraren gratis hoorcollege geven via podcasts en YouTube.
  • Tim Hehenkamp, directeur E-commerce, Tech & Data bij Jumbo.

Daarnaast wordt het programma samengesteld door expertgroepen van ShoppingTomorrow en door Case Partners van het event.

Tickets

Als lid of Business Partner van Thuiswinkel.org, actieve relatie van ShoppingTomorrow of e-Academy.org heb je recht op gratis tickets of tickets met korting. Claim je ticket vóór 13 augustus, zodat je zeker weet dat je toegang hebt tot het event. Heb je geen e-mail ontvangen en wil jij weten of je hiervoor in aanmerking komt? Mail dan naar events@bbp.nl.


Voor vragen kun je contact opnemen met onze eventmanagers:

Anouk Starrenburg of Loes Potgieter

Onderwerpen

Deel dit evenement