Shopping Awards 2023

De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. Voor de 21e keer worden de awards feestelijk uitgereikt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De Shopping Awards worden mede mogelijk gemaakt door Thuiswinkel.org.

Van
do 23 mrt 2023 17:00
Tot
do 23 mrt 2023 23:00
Locatie
Noordwijk aan Zee
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
Shopping Awards Trofeeën 800X400

Shopping Awards 2023
De Shopping Awards zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor e-commerce. We zijn er trots op om de awards al voor de 21e keer uit te reiken en succes in de retail industrie te vieren. Op donderdag 23 maart 2023 worden de awards feestelijk uitgereikt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Wie wordt de opvolger van Kaartje2go en gaat er met de titel DHL Beste Webwinkel naar huis? 

Meedoen
Ben jij trots op waar je als webwinkel staat? Blinken jullie uit op bepaalde thema’s (starter, duurzaamheid, marketplace seller, B2B of nieuwe technologieën? Worden jullie gewaardeerd door consumenten en door vakgenoten? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog gratis in en maak kans op één of meerdere Shopping Awards! Inschrijven kan t/m vrijdag 27 januari 2023. 

Shopping Awards Publieksprijzen
Voor de Shopping Awards Publieksprijzen is deelname in één van de 40 categorieën gratis. Winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen worden in februari 2023 bepaald volgens het Songfestival principe: voor 50% door stemmen van het publiek én voor 50% door beoordelingen van honderden Shopping Awards Vakexperts.

Shopping Awards Vakprijzen
Schrijf je in voor één van onderstaande thema’s en leg je case voor aan een deskundige vakjury:

  • B2B
  • Duurzaamheid
  • Nieuwe Technologieën
  • Marketplace Seller
  • Snelst groeiende webwinkel
  • Starter

In februari 2023 worden alle ingezonden cases door een vakjury beoordeeld. De genomineerden mogen in maart 2023 hun case presenteren aan de vakjury.

De Shopping Awards worden mede mogelijk gemaakt door Thuiswinkel.org.

Meld je aan voor de Shopping Awards

Onderwerpen

Deel dit evenement