Q&A: Duurzaamheid

Tijdens deze Q&A zullen Wouter van der Laan en Irene Jonkman, beiden werkzaam bij Thuiswinkel.org een korte introductie geven over het onderwerp en daarna al je vragen beantwoorden over duurzaamheid.

Meld je aan voor de Q&A

*Deze Q&A is verplaatst van donderdag 23 mei naar maandag 17 juni. 

Van
ma 17 jun 2024 11:00
Tot
ma 17 jun 2024 12:00
Locatie
Online
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
Mer Informatie Duurzaamheidscertificering

Consumenten hechten steeds meer waarde aan bedrijven die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Het verduurzamen van je webshop is daarom niet langer een keuze, maar een essentieel instrument om relevant te blijven, concurrentievoordeel te behalen en klanten te binden.

Of je nu net start met verduurzaming of al een aantal stappen hebt gezet, in deze Q&A kun je al je vragen over duurzaamheid.

Sprekers: Wouter van der Laan en Irene Jonkman van Thuiswinkel.org.

Meld je aan voor de Q&A

E-learnings over duurzaamheid

Duik voorafgaand aan de Q&A vast in het onderwerp met de e-learnings. Er staan vijf e-learnings over duurzaamheid op Thuiswinkel e-Academy:

Je kunt ook alvast onze gratis Quickscan doen waarmee je snel inzicht krijgt hoe ver je al op weg bent. Na het invullen van de Quickscan krijg je ook al een aantal quick wins! Óf meld je direct aan voor de duurzaamheidscertificering en word koploper op het gebied van duurzaamheid.

Onderwerpen

Deel dit evenement