Q&A: Storytelling

Tijdens deze Q&A zullen Ben van Bokhoven en Jesse Rooijakkers een korte introductie geven over het onderwerp en daarna al je vragen beantwoorden over storytelling.

Meld je aan voor de Q&A >

Van
di 14 mrt 2023 11:00
Tot
di 14 mrt 2023 12:00
Locatie
Online
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
Storytelling (800 X 400 Px) (1)

Verhalen vertellen is een vak apart. Er komt namelijk veel kijken bij het opstellen van het juiste verhaal, en daar helpen wij je graag bij. Wat houdt storytelling precies in? Welke voordelen biedt het? En hoe steek je je verhalen in? Stel deze en al je andere vragen tijdens deze Q&A aan de experts van Happy Horizon.

Sprekers: Ben van Bokhoven en Jesse Rooijakkers
Host: Richard van Welie

Meld je aan voor de Q&A >

E-learning Storytelling

Wil je voorafgaand aan de Q&A al vast in het onderwerp duiken? Bekijk dan de e-learning van e-Academy. Deze e-learning geeft inzicht in het belang van storytelling voor organisaties en laat zien hoe je deze techniek effectief kunt inzetten voor je organisatie. Vervolgens laten we zien hoe je storytelling effectief toepast voor je eigen bedrijf, zodat je na afronding van deze e-learning er direct zelf mee aan de slag kunt. Daarmee is deze module relevant voor een brede doelgroep, want storytelling is voor veel professionals een interessant vakgebied.

 

Deel dit evenement