Offshore Informatie Event

De interesse in offshoring van klantcontact naar Suriname is in de afgelopen periode enorm toegenomen, zeker nu er enorme uitdagingen op de arbeidsmarkt zijn. Teleperformance organiseert twee verschillende offshore informatie sessies - een online webinar en een fysiek event op onze locatie in Zoetermeer. Schrijf je nu in en krijg antwoord op alle vragen over offshoring en Customer Care!

Van
di 16 apr 2024 12:00
Tot
di 16 apr 2024 15:15
Locatie
Zoetermeer
Prijzen
Offshore Event Thuiswinkel

Meld je aan en reserveer alvast een plek!

In de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag is het cruciaal om efficiëntie te waarborgen en tegelijkertijd klanttevredenheid te handhaven. Het outsourcen van klantcontact naar offshore locaties kan een strategische zet zijn om deze doelen te bereiken. Tijdens beide sessies zullen we de voordelen van offshoring bespreken, waaronder kostenefficiëntie, toegang tot gespecialiseerde talenten en de mogelijkheid om 24/7 dienstverlening aan te bieden. Hoe doe je zaken vanuit Suriname? Wat zijn de do's en dont's? En hoe zet je de outsourcing strategie uit vanuit een offshore locatie. 

We zullen ook de belangrijkste overwegingen behandelen bij het selecteren van een geschikte offshore partner, zoals culturele afstemming, taalvaardigheid en technologische infrastructuur. We laten je kennis maken met onze manier van onboarden. Daarnaast nemen we je mee in het bewaken van de kwaliteit van dienstverlening.  

Het fysieke event zal plaatsvinden op 16 april 2024 in Zoetermeer. 


Ben je benieuwd en wil jij erbij zijn?

Meld je dan aan

Deel dit evenement