E-commercepoort: het verkiezingsdebat

Op dinsdag 7 november presenteren Thuiswinkel.org, Techleap en KickstartAI het verkiezingsdebat: Groei of krimp: wat wordt de economie van de 21e eeuw? 

Van
di 7 nov 2023 20:00
Tot
di 7 nov 2023 22:30
Locatie
Den Haag
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
Header E Commercerpoort (1)

Gevoed door ondernemersverhalen, en in aanwezigheid van Techleap’s Special Envoy, Constantijn van Oranje, en algemeen directeur van Thuiswinkel.org, Marlene Ten Ham, gaan kandidaten van politieke partijen met elkaar in debat. Met onder andere: Mona Keijzer (BBB), Pim van Strien (VVD), Marieke Koekkoek (VOLT), Lisa van Ginneken (D66), Tjebbe van Oostenbruggen (NSC).

Onder leiding van Floor Doppen zullen zij stelling innemen op vragen die bepalend zijn voor de kansen van innovatieve bedrijven in Nederland, zoals:

  • Hoe blijft Nederland innovatieleider, nu nieuwe technologische toepassingen over elkaar heen buitelen? Welke rol gaat AI spelen in ons leven?
  • Bedrijven hebben te maken met toenemende regeldruk en hoge lasten door inflatie, hoge loonkosten en stijgende energieprijzen. Hoe zorgen we dat Nederlandse bedrijven ruimte hebben om te innoveren en verduurzamen?
  • Voldoende medewerkers kunnen aantrekken is een grote uitdaging voor ondernemers. Hoe zorgt de politiek ervoor dat Nederlandse bedrijven voldoende talent kunnen aantrekken? En hoe ziet vooruitstrevend werkgeverschap eruit? 

Volg hier de livestream

Live vanaf 7 november 2023. 


Heb je al een vraag over de E-commercepoort? Mail dan naar events@thuiswinkel.org 

Onderwerpen

Deel dit evenement