E-Commerce Poort

De e-commerce sector heeft de wijze waarop Nederlanders winkelen fundamenteel veranderd. Maar hoe duurzaam is de e-commerce sector eigenlijk? En hoe zorgen we ervoor dat de sector naar volledig circulair gaat? In de eerste editie van de E-Commerce Poort gaat Thuiswinkel.org met experts, politici en beleidsmakers in gesprek over duurzame stadslogistiek en het verduurzamen van verpakkingen.

 

Van
di 15 nov 2022 15:30
Tot
di 15 nov 2022 17:30
Locatie
Nieuwspoort Den Haag
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
E Commerce Poort

Verduurzaming online winkelen

De e-commerce sector heeft de wijze waarop Nederlanders winkelen fundamenteel veranderd. Maar hoe duurzaam is de e-commerce sector eigenlijk? En hoe zorgen we ervoor dat de sector naar volledig circulair gaat? In de eerste editie van de E-Commerce Poort gaat Thuiswinkel.org met experts, politici en beleidsmakers in gesprek over duurzame stadslogistiek en het verduurzamen van verpakkingen.

De keynote wordt verzorgd door professor Walther Ploos van Amstel, lector Stadslogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij bespreekt welke uitdagingen en mogelijke oplossingen er zijn om verpakkingen en de bezorging ervan verder te verduurzamen.

Daarna gaan we in gesprek met panelleden Kiki Hagen (Tweede Kamerlid, D66), Eva van Esch Tweede Kamerlid, PvdD), Suzanne Debrichy (programmamanager duurzame e-commerce, PostNL), Roland ten Klooster (expert bij het KIDV en hoogleraar Universiteit Twente)​ en Oscar Diele (CEO Flinders en bestuurslid Thuiswinkel.org). En natuurlijk met de zaal!

Dagvoorzitter van de E-Commerce Poort is Paul van Liempt (BNR, FD en ChangeInc). Het evenement wordt afgesloten met een feestelijke borrel in Nieuwspoort.

Interesse om aanwezig te zijn?
We hebben nog een paar plekken in de zaal over! Stuur een mail naar events@thuiswinkel.org en wellicht tot de 15e in Nieuwspoort!

Deel dit evenement