ACM Rondetafel

Tijdens de ACM Rondetafel gaan Dries Cuijpers en Mariani Othman van de ACM in gesprek met Thuiswinkel.org leden en collega's over de Leidraad Online Consumenten Bescherming. Hier worden onderwerpen zoals dark patterns, prijsbesluit regels en gebruiksvergoedingen besproken. 

Van
do 8 dec 2022 12:00
Tot
do 8 dec 2022 15:00
Locatie
Ede
Prijzen
Niet-leden: Gratis
Leden: Gratis
Business partners: Gratis
ACM 1

Leidraad Online Consumenten Bescherming
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft in haar leidraad ‘Bescherming van de online consument’ de grenzen vastgesteld waar verleiding overgaat in misleiding. Hiermee zetten ze een volgende stap in de bescherming van de online consument. De leidraad vormt de basis voor de handhaving door de ACM. 

ACM Rondetafel
Op donderdag 8 december vindt de ACM Rondetafel van Thuiswinkel.org plaats. De rondetafel zal starten om 12.00 uur eindigen rond 15.00 uur. Tijdens de ACM Rondetafel gaan Dries Cuijpers en Mariani Othman van ACM in gesprek met Thuiswinkel.org leden en collega's over de Leidraad Online Consumenten Bescherming. Amazon, BVA Auctions, Coolblue, Decathlon en Expert zijn op deze dag aanwezigen leden van Thuiswinkel.org. Hierin worden onderwerpen zoals dark patterns, prijsbesluit regels en gebruiksvergoedingen besproken. 

Interesse om hierbij aanwezig te zijn? We hebben nog een paar plekken over! Stuur een e-mail naar djimsegers@thuiswinkel.org en wellicht tot 8 december in Ede.

Deel dit evenement