13 januari 2020

Profiteer van de Webwinkel Vakdagen-beursacties

Thuiswinkel Business Partners

Wil jij profiteren van aantrekkelijke beursacties van Thuiswinkel Business Partners? Bezoek dan op 29 en/of 30 januari de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Heb jij je nog niet aangemeld voor de Webwinkel Vakdagen? Meld je dan vandaag nog aan.

Beursacties

Deze Thuiswinkel Business Partners hebben op de Webwinkel Vakdagen aantrekkelijke beursacties:

CCV – standnummer 65

Zoek je gemak en eenvoud in alle betaalmethodes die er zijn? Wij helpen je graag met de juiste keuze en dragen de zorg zodat jij altijd over de juiste betaalmethoden beschikt. Kom naar onze stand en ontvang 3 maanden 50% korting op één van onze webshoppakketten.

Channable – standnummer 70

Beursactie 1: Begin het jaar goed en optimaliseer je Google Ads nu nog uitvoeriger! Google Ads prijsextensies zijn nu namelijk beschikbaar in Channable. Met prijsextensies kun je de doorklikratio van je advertentie aanzienlijk verhogen, doordat je prijzen en aanbiedingen direct in je advertenties zichtbaar zijn. Houd ze vervolgens gemakkelijk up-to-date door ze met Channable’s SEA tool meerdere keren per dag dynamisch van de juiste prijzen te voorzien. Kom langs bij Channable’s stand voor een live demo!

Beursactie 2: Verkoop straks op Amazon Nederland met Channable! Het is je vast niet ontgaan, Amazon komt naar Nederland. Zie je door alle informatie en speculatie door de bomen het bos niet meer? En wil je weten hoe je zo goed mogelijk kunt beginnen met verkopen op Amazon NL? Kom langs bij Channable’s stand en we brengen je volledig op de hoogte van alles wat je wilt en moet weten.   

DPD Pakketservice – standnummer 299

Klimaatneutraal, duurzaam en innovatief. DPD heeft het allemaal in één pakket. Benieuwd hoe je CO₂-neutraal kan versturen zonder extra kosten? Drink een duurzame kop koffie op stand 299 en ons team vertelt je er graag meer over. De duurzame bamboe koffiebeker neem je daarna gewoon mee naar huis! #dpdgreendelivery. 

EasyAds – standnummer 210

Met EasyAds plaats je je producten vanuit je webshop door op alle relevante verkoopkanalen zoals Google Ads, Marktplaats.nl, Bol.com, Beslist, eBay, Facebook en Amazon. Eenvoudige tool, order en performance management. EasyAds helpt je niet alleen met automatiseren, maar doet ook volledig campagnebeheer voor Google Shopping, Marktplaats en Facebook. Zoek je een betaalbare specialist op gebied van Google (smart) Shopping? EasyAds heeft een gespecialiseerde Shoppingtool (en hands-on marketeers). Doe de gratis scan op onze stand! 

Evoworks – standnummer 83

Op zoek naar dé groeipartner voor marktleiders? Kom dan langs op onze stand. We vertellen je graag hoe wij zowel de nationale als internationale e-commerce-ambities van onze klanten weten te verwezenlijken. Laat je inspireren tijdens onze ‘silent sessies’ op het gebied van strategie, SEA, SEO, CRO en e-mail door beide dagen bij te wonen op onze stand. Maak daarnaast kans op een gratis healthcheck op één van je pijnpunten. Zien we je dan?

Icecat N.V. – standnummer 214

Opzoek naar gratis gestandaardiseerde productinformatie voor uw webshop? Op de Icecat-stand zie je een gratis demo hoe content gedownload en gebruikt kan worden in jouw webshop. Graag zien wij je op standnummer 214.

IN3 – standnummer 332

Betalen in drie termijnen, 0% rente. Speciaal voor alle beursbezoekers één maand gratis! In3 is de enige gespreid betaalmethode zonder rente of BKR registratie. Laat jouw klanten betalen in 3 salarisrondes en verhoog hiermee conversie en orderbedragen. Meer weten? Kom langs op stand 332.

Logic4 – standnummer 308

Stijg naar grote hoogte met Logic4! Neem tijdens de Webwinkel Vakdagen plaats in onze motion VR flight simulator en sla je vleugels uit. Even rustig opladen kan aan onze bar. Een kop verse koffie voor jou, een wireless charger voor je telefoon. Ondertussen vertellen we je graag over Logic4; de meest complete webshop en bedrijfssoftware in één voor handelsbedrijven. Bezoek zeker ook de sessie door onze klant Verf.nl, over hun complete rebranding en replatforming.

PostNL – standnummer 229

Bij PostNL bezorgen we graag bijzondere momenten, ook tijdens de Webwinkel Vakdagen. Benieuwd hoe we voor jou (op) bijzondere momenten kunnen bezorgen? Kom dan naar één van onze lezingen of drink een kop koffie op onze stand. Hier kun je ook ervaren of jij de favoriete bezorger in onze duurzame stadslogistiek bent. Ga de uitdaging aan en maak zelf kans op een bijzonder moment. We verloten namelijk een paar mooie prijzen.

Salesupply – standnummer 89

Salesupply zorgt voor customer care en fulfilmentoplossingen voor retailers en brands, om zo de optimale klantbeleving te realiseren, wereldwijd. Variërend van internationale fulfilment tot customer service oplossingen in 15 talen, voor iedere groeiende e-commerce-organisatie is er een betrouwbare, voordelige oplossing om schaalbaar en kostenefficiënt te kunnen groeien. Bezoek ons op stand 89 op de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 januari!

Sherpaan – standnummer 95

Sherpaan, we’ve got your back. Al meer dan 10 jaar ontwikkelen wij backofficesoftware voor ambitieuze webshops. Wij helpen bij het inrichten en optimaliseren van de back-end. Wij richten in, supporten en optimaliseren. Letterlijk en figuurlijk staan wij achter je en staan we altijd voor je klaar. Tijdens de beurs introduceren we onze nieuwe stand en nieuwe manier van werken. Laat je overtuigen en kom langs op stand 95.

Smurfit Kappa – standnummer 249

Smurfit Kappa neemt je mee in de wereld van de e-commerceverpakkingen en eFulfilment aan de hand van onze innovatieve "online" verpakkingsoplossingen. De consument van vandaag is kritisch en veeleisend. Verpakking speelt daarin een belangrijke rol. Wij willen graag met je in gesprek over het verrassen van jouw klant met een unieke "unboxing" ervaring en "consistancy" binnen de verschillende kanalen, reductie van opvulmateriaal en transitie van handmatige inpak naar een geautomatiseerd proces. "We Support Your Growth"

Spotler – standnummer 191

Spotler maakt het mogelijk om meer marketing in minder tijd te doen. Op onze stand leggen we je uit en vertellen we je hoe je meer traffic, conversie en retentie genereert voor jouw (online) store. Op donderdag 30 januari van 11:40-12:00 uur verzorgen we bovendien in lezingenzaal 11 in samenwerking met Mitra drankenspeciaalzaken een presentatie over de inzet en resultaten van e-mailmarketing door Mitra. Graag tot ziens op 29 of 30 januari!

Trengo – standnummer 207

Trengo geeft aan iedere webshop een maand lang gratis gebruik van de communicatiesoftware (na de gratis proefperiode van 14 dagen) met promocode "BEURS2020".

Trunkrs – standnummer 37

Het aanbieden van same-day-delivery door Trunkrs heeft voor een webwinkel vele voordelen. Door deze bezorgoptie toe te voegen krijgt uw webshop meer tevreden klanten, wat uiteindelijk leidt tot loyale klanten en een hogere conversie. Mede hierdoor zien de grote webwinkels van Nederland kansen in deze bezorgoptie. Winkelstraat levert producten ook same-day. De verwachting is dat andere spelers in deze markt snel zullen volgen. Trunkrs maakt dit mogelijk voor grote en kleine webwinkels!

Verzendverpakkingenshop.nl – standnummer 303

Verzendverpakkingenshop, onderdeel van Bunzl, presenteert tijdens de Webwinkel Vakdagen 2020 het belang en de toegevoegde waarde van maatverpakkingen. Beleving, duurzaam ondernemen en creatief onderscheidend vermogen staan hierbij centraal. Op de stand van Verzendverpakkingenshop is het mogelijk om alleen óf samen met een designer een verpakking te ontwerpen. Op een creatieve wijze wordt duidelijk wat maatverpakkingen bij kunnen dragen in de professionalisering van een verpakkingsproces; van uniformiteit en herkenbaarheid tot bewustwording en duurzaam ondernemen.

Webshopovername B.V. – standnummer 36

Overweeg je om jouw webwinkel in 2020 ter verkoop aan te bieden? Ben je benieuwd naar de waarde van jouw webshop? Kom dan langs stand 36 om kennis te maken. Wij ondersteunen je graag op basis van 'No Cure No Pay' in jouw verkooptraject en zijn gespecialiseerd in het bepalen van webshopwaarde. Via WebshopOvername.nl kom je in contact met het grootste bestand actieve webshopkopers van Nederland en België! De verkoop van grote webshops begeleiden wij persoonlijk. De beursaanbieding is het Webshopovername Handboek van €34,95 voor €25,00, meer info.

De stand van Thuiswinkel.org

Ook dit jaar staat Thuiswinkel.org op de beursvloer. We zien je graag op standnummer 148.

Wil je de Webwinkel Vakdagen graag bezoeken? Zet dan 29 en 30 januari in je agenda en meld je aan!

Meld je nu aan