Het Thuiswinkel Ledenfestival

Een festival met een versierd terras en een foodtruck.

De zon schijnt en de temperatuur stijgt … de zomer is weer in aantocht. Dat betekent niet alleen dat het terrassenweer is, maar ook dat het festivalseizoen weer is geopend. En daar doen we bij Thuiswinkel.org graag aan mee, want op donderdag 13 juni organiseren wij ons eerste eigen festival. We combineren kennis en inspiratie tijdens het Thuiswinkel Ledenfestival. Waarom jij dit festival niet mag missen.

We starten de middag met kennis. Leer wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van e-commerce, maar ontvang ook praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Naast een aantal plenaire sessies, hebben onze leden ook de mogelijkheid om zelf sessies te kiezen die ze willen volgen. Wil je tips over hoe je meer kunt verdienen met je webshop? Of wil je juist leren wat de kansen en verplichtingen van PSD2 zijn?

Next level digital analytics

We maken graag de eerste plenaire spreker bekend van het Ledenfestival. Wat zijn de meest voorkomende valkuilen van digital analytics binnen e-commerce? Welke geavanceerde technieken kunnen webshops inzetten? Wouter van der Heijden (Analytics Consultant bij De Nieuwe Zaak) vertelt je wat de next level van digital analytics in e-commerce is.

Houd onze website in de gaten voor de volledige line-up!
www.thuiswinkel.org/ledenfestival

Leren van elkaar

Gedurende het festival zijn er verschillende experts van Thuiswinkel.org aan het woord of aanwezig. Wil je juridische tips van Vincent? Advies op het gebied van verpakkingen van Ellen? Of leren wat de kansen zijn van de PSD2 van Just? Vraag het ze tijdens het Ledenfestival. Wissel ook kennis uit met andere leden van Thuiswinkel.org en leer van elkaar. Sluit samen de dag af en proost op een mooie (e-commerce)zomer.

Samengevat: waarom mag jij ons festival niet missen?

  • Leer wat de laatste ontwikkelingen zijn in e-commerce.
  • Ontvang tips & tricks op het gebied van marketing, betalen, duurzaamheid & meer!
  • Ontmoet andere leden en partners van Thuiswinkel.org.
  • Proost en praat bij met medewerkers van Thuiswinkel.org.
  • Zomerse hapjes en drankjes uit foodtrucks en maak een foto in de photobooth.

Meld je nu aan!

Wil jij het Thuiswinkel Ledenfestival 2019 op 13 juni niet missen? Meld je dan nog snel aan. Het evenement is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf) en business partners pakket 1 (één toegangskaart per bedrijf).

Meld je hier aan!

Sponsors

Ons evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze business partners Spotler en ContactCare.