16 januari 2019

Bezoek de Webwinkel Vakdagen en profiteer van deze beursacties

Groene ballon met de tekst Thuiswinkel Business Partner erop

Bezoek jij op 23 en/of 24 januari de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht? Profiteer dan van de aantrekkelijke beursacties van deze Thuiswinkel Business Partners. Heb je je nog niet aangemeld voor de Webwinkel Vakdagen? Schrijf je dan vandaag nog in.

Dexport

Hét Duitse online marketingbureau
Dexport is hét Duitse online marketingbureau met jarenlange ervaring, de beste Duitse marketingspecialisten en altijd dichtbij. Onze Dexperteers geven tips en tricks hoe jij de Duitse markt en/of Amazon.de kan veroveren. Wil jij jouw internationale ambities realiseren en een tweede huis bieden aan (Duitse native) marketeers in Nederland? Bezoek dan Dexport op standnummer 343.

AfterPay

Bestellen, proberen en dán pas betalen
AfterPay is dé internationale achteraf betaalmethode met aandacht voor jouw klant! Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Je betaalt alleen voor wat je houdt. Meld je aan voor 1 maart 2019 en betaal géén jaarlijkse kosten à €99,-. Je vindt AfterPay op stand 296.

Billink - achteraf betalen

Betaal eenvoudig achteraf met Billink 
Billink is een innovatieve achteraf betaaloplossing, waarmee je zowel jouw particuliere als zakelijke klant achteraf kunt laten betalen na ontvangst van het product. Jij verzendt het product en Billink de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Wij verzorgen het gehele proces van acceptatie tot en met incasso, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Zakelijk achteraf betalen tot EUR 10.000 in Nederland en België. Sneller uitbetalen, hogere conversie. Op stand 260 staat Billink voor je klaar.

Picqer

Rust in je magazijn met Picqer
Klaar voor een efficiënt en professioneel magazijn? Beheer je magazijn met gemak en verstuur je bestellingen 5x sneller. Bezoek Picqer op standnummer 80 en ontvang gratis het boek "Zo mag je magazijn er zijn" boordevol praktische tips om je webwinkelmagazijn te verbeteren.

Marktplaats

Een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties
Sinds de oprichting is Marktplaats uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine en grote bedrijven. Wij helpen ondernemers om nog succesvoller te adverteren. Kom bij ons langs voor een goede kop koffie op standnummer 195 en we vertellen je graag meer.

Salesupply

"Your Growth: Powered by Salesupply"
Sinds 2008 is Salesupply voor veel e-commerce bedrijven een partner op het gebied van logistiek fulfilment en customer care. Wij ondersteunen succesvolle retailers en merken met logistieke- en klantenservice oplossingen om samen een optimale klantbeleving te realiseren. Bezoek Salesupply op standnummer 86.

Studio LINKSHANDIG

Een fotostudio die meedenkt in mogelijkheden!
Studio LINKSHANDIG gelooft erin dat je samen altijd verder komt dan alleen. Heb jij een product wat niet helemaal binnen de kaders past of zit je bomvol ideeën hoe je producten het beste tot hun recht komen, maar lukt het niet helemaal met fotograferen? Leden van Thuiswinkel.org ontvangen 10% beurskorting (niet-leden 5%). Leden krijgen daarnaast gratis een fotografie webshop scan aangeboden en de artikelen worden direct na de fotoshoot teruggestuurd. Voor meer informatie vind je Studio LINKSHANDIG op standnummer 27. 

ecManager

Digital Commerce Development Platform
Hoe maak je jouw bedrijf klaar voor de Digital Commerce toekomst? Ontdek op stand 182 de mogelijkheden van het ecManager digital commerce platform en het grootste cloud platform ter wereld: Microsoft Azure. Bespreek uw retail, merk of groothandels uitdagingen met het ecManager team, doe de Digital Commerce QuickScan of krijg een demo van het meest moderne single-tenant digital commerce cloud platform ter wereld.

Logic4

Dé software voor handelsorganisaties die webshop, kassa, logistiek, administratie en financiën combineert in één systeem. 
Als innovatieve en flexibele speler helpen wij ondernemers en hun medewerkers om meer overzicht te creëren, efficiënter te werken en veel tijd te besparen. Dit doen we door alle bedrijfsprocessen onder te brengen in één centraal gebruiksvriendelijk softwarepakket. Alles in één webshop en backoffice, kan dat echt? Ontdek het bij Logic4 op standnummer 81!

Evoworks

Experts in e-commercemarketing
Evoworks richt zich volledig op e-commerce marketing; online marketing voor webshops. Door onze jarenlange ervaring binnen deze branche hebben we een eigen visie en werkwijze ontwikkeld. We zijn sterk in het maken van strategische keuzes en de doorvertaling binnen e-commerce marketing kanalen. Wij zijn dé strategische & internationale partner voor online marketing van webshops. Je vindt Evoworks op standnummer 70.

Rajapack

De Europese nummer 1 in verpakking
Rajapack: uw e-commerce verpakkingsspecialist! De RAJA-groep kan rekenen op meer dan 60 jaar ervaring en biedt aan meer dan 700 000 Europese klanten het ruimste assortiment verpakking en verpakkingsmateriaal. Wil jij alles weten over opslag, verpakking en verzending met 15% beurskorting? Bezoek dan Rajapack op standnummer 119.

Sherpaan

Zorgeloos bestellingen verwerken met Sherpa Software
Sherpaan levert backoffice ERP software die speciaal is ontwikkeld voor webshops. Ervaar zelf het gemak van onze backoffice software en verwerk zelf razend snel een order. De volgende dag echt gratis bezorgd. Bezoek Sherpaan op standnummer 103.

gracious

We build awesome brands
We excel at creating, building and promoting awesome brands, in other words create synergy between the disciplines design, development and marketing. Je vindt gracious op standnummer 229. 
Actie: Een 3 maanden SEA-pilot met gratis Google Ads Scan en Set-Up voor 1.500 euro per maand.

Bunzl Retail & Industry

De totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten
Bunzl is totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten. Binnen Nederland, maar ook wereldwijd, geldt Bunzl als dé specialist in non-food. PRIMEUR! Zelf je verpakking vormgeven en in kleine aantallen bestellen? Maak kennis met Verpakkingopmaat.nl bij Bunzl op standnummer 308!

CCV

Jouw partner en expert in betaaloplossingen
Zoek je gemak en eenvoud in alle betaalmethodes die er zijn? Wij helpen je graag met de juiste keuze en dragen de zorg zodat jij altijd over de juiste betaalmethoden beschikt. Kom naar stand 51 en ontvang 3 maanden 50% korting op één van onze webshoppakketten.

DPD Pakketservice

Perfect gepositioneerd – DPD in Europa en wereldwijd
Wij vervoeren ruim 4,8 miljoen pakketten per dag via een hecht internationaal netwerk. Daarmee is DPD een toonaangevende internationale express- en pakketdienstverlener in Europa. Wij bieden onze klanten de juiste producten en diensten voor ieder soort zending. Bij DPD verstuur je gratis een CupiDoosje naar jouw Valentijn én maakt je kans op een romantisch weekend naar Parijs! Bezoek DPD op standnummer 299.

Belco B.V.

Belco makes customer service fun and efficient
Wij zijn Belco en gaan jouw leven makkelijker maken door onze klantenservicetool. Zit je nog vast aan de ander contract (bv zendeek, robinhq, trengo) dan nemen wij deze over! Vraag op standnummer B16 naar de voorwaarden.

WebshopOvername B.V.

Webwinkel verkopen of kopen op hét e-commerce overnameplatform
Online business is een specialisme en vraagt om gespecialiseerde overname experts. In samenwerking met een netwerk van e-commerce en overnamespecialisten is in de loop van 2015 daarom WebshopOvername.nl opgebouwd. Alleen tijdens de Webwinkel Vakdagen is het Webshopovername Handboek te koop voor €25. Bezoek WebshopOvername B.V. op standnummer 21.

PostNL

Dé dienstverlener in post en logistiek
We bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 675.000 pakketten en 8 miljoen brieven. Kom langs op standnummer 59 en pak je succes! Wij helpen je webshop groeien.

AdvertentiePlanet

Automatisch adverteren en verkopen op alle grote verkoopkanalen
Met AdvertentiePlanet kan je je producten en advertenties op allerlei marktplaatsen en shopping kanalen plaatsen. Beheren en analyseren kan zonder technische kennis. Bezoek AdvertentiePlanet op standnummer 210 en profiteer van de beursaanbieding, een volledig gemanaged Google Shopping campaign voor €249 per maand.

De stand van Thuiswinkel.org

Ook dit jaar vind je ons op de beursvloer. Op onze stand vind je onze juristen, ShoppingTomorrow, e-Academy en Thuiswinkel Zakelijk. Heb je een vraag, wil je ons eens ontmoeten of gewoon even bijpraten? We zien je graag op standnummer 148. Zoek je Wijnand? Die is op beide dagen dagvoorzitter in de keynotezaal. 

Meld je aan voor de Webwinkel Vakdagen