12 maart 2020
Locatie: Inn Style, Maarssen
Organisator:

Emerce Retail

Emerce Retail

Emerce Retail geeft jou de gelegenheid om inspiratie op te doen en je volledig te laten updaten omtrent de laatste ontwikkelingen in het (nationale en internationale) retaillandschap. Een diepgaand en praktisch event waar retailers een complete update krijgen over alle online, mobiele en technologische innovaties, de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends en businessmodellen.

Verdiep je kennis op 12 maart bij Emerce Retail - het belangrijkste event voor retailers, brands en pure players. Presentaties van Google, Bijenkorf, bol.com, Jumbo, Buybay en bevlogen experts zoals Cor Molenaar en Danny van de Burg, helpen je de koers te bepalen naar succes in marketplaces, consumer psychology, partnerships, Amazon, personalisatie en in store experiences.

Versterk je positie als retailer en voeg je die dag bij alle belangrijke beslissers in commerce, technology en digital business: 

Registreer nu met €100,- korting!

Schrijf je nu in!

Wil jij alles weten over de laatste ontwikkelingen in het retaillandschap? Bezoek op 12 maart het Emerce Retail event. Schrijf je nu in en ontvang €100,- korting op een regular ticket.

Schrijf je in!