28 maart 2019 16:30
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee
Organisator:
Prijs niet-leden: €450,-
Prijs leden: €295,-
Prijs business partners: Twee gratis kaarten (Pakket 1)

Shopping Awards Gala 2019

Shopping awards logo

Op donderdag 28 maart 2019 vindt het Shopping Awards Gala plaats in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Tijdens deze uitreiking worden de winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XL, de Ecommerce50, de Intershop B2B Award, de Shopping Awards Vakprijzen en de Beslist.nl Beste Winkel bekend gemaakt.

Voorlopig programma:

16.30 uur: Ontvangst
17.30 uur: Aanvang uitreiking inclusief diner
22.00 uur: Feestelijke borrel
01.00 uur: Einde van de avond

Uitreikingen:

De Shopping Awards XL zijn publieksprijzen. De prijzen komen tot stand op basis van een beoordeling door consumenten die een online aankoop hebben gedaan. Op 28 maart worden, naast de Shopping Awards XL worden de Ecommerce50, de Intershop B2B Award, de Shopping Awards Vakprijzen en de Beslist.nl Beste Winkel bekend gemaakt.

Wil jij erbij zijn?

Wil jij het Shopping Awards Gala op 28 maart bijwonen? Reserveer dan nu je ticket. Het gala is alleen toegankelijk voor genomineerden, deelnemers aan de Lightspeed Ecommerce50, genodigden van de Stichting Shopping Awards, leden en business partners van Thuiswinkel.org, sponsoren en leveranciers. Als lid van Thuiswinkel.org heb je dus exclusief toegang en korting voor dit evenement. Business partners (pakket I) bieden we twee gratis kaarten aan om het evenement bij te wonen (onderdeel van het pakket).

Schrijf je nu in!

Naar de website >