1 februari 2018 11:00 - 12:00
Locatie:
Organisator: Thuiswinkel.org

Thuiswinkel Webinar: De route naar b2b - wat zijn de kansen?

Thuiswinkel Webinar Logo

B2c en b2b versmelten; veel ondernemingen zien ‘klantgrenzen’ vervagen. Wees je concurrent voor en bouw je webshop uit naar de b2b-markt. Hoe loopt de route naar de b2b-markt? Wat zijn de kansen en waar moet je op letten? Volg op 1 februari de Thuiswinkel Webinar waarin Primera vertelt hoe ze van alleen b2c naar b2b- én b2c-speler zijn gegroeid.

Let op! Deze webinar is verplaatst van 11 januari naar 1 februari.

Of je nu consument of professional bent, in principe doorloop je hetzelfde proces als je een online aankoop doet. Veel webshops kiezen er daarom voor om de b2b-markt te betreden. Daar liggen nog veel kansen. Deze Thuiswinkel Webinar wordt verzorgd door drie sprekers die kennis en/of ervaring hebben binnen de zakelijke markt.

De route van Primera naar b2b

Primera is begonnen als winkelketen die voornamelijk tabak, tijdschriften en kantoorartikelen verkocht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een online speler die zich naast consumenten ook op de zakelijke markt richt. Tijdens de webinar vertelt Primera het verhaal, hoe ze van b2c naar b2b én b2c zijn gegroeid. Wat zijn hun bevindingen en tips voor jou?

B2b en b2c versmelten

Vanuit de ShoppingTomorrow-expertgroep B2B2C Business to Human vertelt Jacqueline van der Burg, marketingprofessional bij Thuiswinkel.org, de eerste resultaten en bevindingen van hun bluepaper. De expertgroep heeft onderzoek gedaan naar het versmelten van b2b en b2c. Zij onderzochten hoe je de klant een excellente klantervaring biedt. Oftewel, hoe je succesvol wordt in de business-to-humanmarkt.

Een zakelijk keurmerk

Tot slot vertelt Nancy Joseph, relatiemanager Thuiswinkel Zakelijk, de voordelen van een online zakelijk keurmerk. Consumenten willen weten met wie ze zaken doen, maar dat geldt natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Wat zijn nog meer voordelen aan dit keurmerk? Stel je vragen live aan Nancy tijdens de webinar.

Meld je gratis aan

De webinar is op 1 februari om 11.00 uur gratis te volgen en je kunt live al je vragen stellen. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy RegisterSchrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je hier gratis aan!