24 januari 2018
Locatie: Media Plaza, Utrecht
Organisator:

Nieuwjaarsreceptie Thuiswinkel.org

Volle zaal tijdens de nieuwjaarsreceptie. Met rood groene kubus van Thuiswinkel.org

Kom jij met ons en ruim 500 gasten uit de e-commercebranche proosten op een succesvol nieuw e-commercejaar? Aansluitend aan dag 1 van de Webwinkel Vakdagen organiseert Thuiswinkel.org in Media Plaza (boven de Jaarbeurs) de Nieuwjaarsreceptie 2018. Zo kun je jouw bezoek aan de beurs afsluiten met een inspirerende keynote én spetterende netwerkborrel. Kom je ook? 

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org blikken we vooruit op de duurzame toekomst. Welke stappen gaat Thuiswinkel.org zetten, maar nog belangrijker: welke (duurzame) stappen zet jij in 2018?

Spreker: Ynzo van Zanten, Tony's Chocolonely

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zal Ynzo van Zanten inspiratie geven op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid, in welke vorm of definitie dan ook, zal en kan niet langer een apart onderdeel van organisaties en ondernemerschap zijn. Ynzo van Zanten, auteur, docent, spreker en Chief Evangelist bij het populaire chocolademerk Tony’s Chocolonely: “Duurzaamheid is één papiertje meer oprapen dan je in je leven op de grond gooit.” Met de huidige snelle ontwikkelingen levert groen zaken doen al op steeds kortere termijn veel toegevoegde waarde op. Lees meer over Ynzo.

Programma Nieuwjaarsreceptie

16.30 uur Feestelijke ontvangst Nieuwjaarsreceptie
17.00 uur Nieuwjaarsspeech Thuiswinkel.org: Paul Nijhof, voorzitter Thuiswinkel.org Inspirerende keynote spreker: Ynzo van Zanten, Tony's Chocolonely
Duurzame verrassing!

18.00 uur Hapje, drankje en netwerken met e-commercevakgenoten
19.30 uur Einde

Aanmelden

Wil jij op 24 januari bij de Thuiswinkel Nieuwjaarsreceptie zijn? Reserveer dan je ticket en meld je aan.

Meld je gratis aan!

De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org, ShoppingTomorrow en e-Academy.