24 januari 2018 - 25 januari 2018 10:00 - 17:00
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Organisator:

Webwinkel Vakdagen 2018

De Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste e-commercevakbeurs in de Benelux. Het is het enige vakevenement dat zich specifiek focust op e-commerce. De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commercesucces. Op de Webwinkel Vakdagen, waar Thuiswinkel.org partner van is, staan meer dan 250 toeleveranciers van webwinkels, waaronder zo’n 50 business partners van Thuiswinkel.org. Kom je ons opzoeken op onze stand?

Wij helpen je stappen zetten

Bezoek onze stand en laat je informeren over de voordelen van het lidmaatschap voor jouw webshop. Je kunt bij ons terecht voor vragen over het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, de Thuiswinkel Waarborg Reviews, juridische kwesties, belangenbehartiging en meer. De Webwinkel Vakdagen zijn gratis te bezoeken. 

Aantrekkelijke beurskorting op aanvraag lidmaatschap

Speciaal voor onze standbezoekers hebben we een beurskorting van €75,- op aanvraag van het lidmaatschap. Op onze stand ontvang je meer informatie over de beurskorting en voorwaarden. Wij verwelkomen je graag!

Gratis registratie

De webwinkel Vakdagen zijn na registratie gratis te bezoeken. Kom je ook? Registreer je nu via www.webwinkelvakdagen.nl

5 PE-punten in e-Academy Register

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven in het e-Academy Register biedt de Webwinkel Vakdagen nog een extra voordeel: je kunt er 5 Permanente Educatie (PE)-punten mee verdienen! Nog niet aangemeld in het e-Academy Register? Meld je aan en verdien meteen je eerste 5 PE-punten op de Webwinkel Vakdagen.

Business partners Thuiswinkel.org ontvangen 10% korting per m2 standruimte

Naar de website >