28 juni 2017 14:30 - 20:00
Locatie: Inn Style, Maarssen
Organisator:

Thuiswinkel.org-ledendag & -BBQ

Een BBQ met vlees Woensdag 28 juni organiseert Thuiswinkel.org een inspiratiemiddag met aansluitend een netwerkborrel en barbecue. Dit evenement is exclusief voor leden en vindt plaats bij het duurzame Inn Style te Maarssen. Doe inspiratie op bij de werkgroepen en commissies van Thuiswinkel.org en kom netwerken met e-commercevakgenoten. Ben jij erbij?

Een kijkje in de keuken: bezoek inspiratiesessies naar keuze

De commissies van Thuiswinkel.org openen hun vergaderdeuren. Benieuwd wat er tijdens een commissievergadering wordt besproken? Denk mee met commissies over standpunten die Thuiswinkel.org zou moeten innemen over onderwerpen die cruciaal zijn voor webwinkels, zoals het betalingsverkeer, het consumentenrecht of pakketbezorging. Welk onderwerp vind jij interessant?

Programma Ledendag & BBQ

  

Locatie

De ledendag vindt plaats bij de maatschappelijk verantwoorde onderneming Inn Style te Maarssen. Inn Style gaat bewust om met het milieu en houdt sterk rekening met de omgeving waarin ze opereren.

Aanmelden

Wil jij er 28 juni bij zijn? Het evenement is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf).

Meld je nu aan!