28 juni 2017 14:30
Locatie: Inn Style, Maarssen
Organisator:

Thuiswinkel.org-ledendag & -BBQ

Een BBQ met vlees Woensdag 28 juni organiseert Thuiswinkel.org een inspiratiemiddag met aansluitend een netwerkborrel en barbecue. Dit evenement is exclusief voor leden en vindt plaats bij het duurzame Inn Style te Maarssen. Doe inspiratie op bij de werkgroepen en commissies van Thuiswinkel.org en kom netwerken met e-commercevakgenoten. Ben jij erbij?

Een kijkje in de keuken: bezoek inspiratiesessies naar keuze

De commissies van Thuiswinkel.org openen hun vergaderdeuren. Benieuwd wat er tijdens een commissievergadering wordt besproken? Denk mee met commissies over standpunten die Thuiswinkel.org zou moeten innemen over onderwerpen die cruciaal zijn voor webwinkels, zoals het betalingsverkeer, het consumentenrecht of pakketbezorging. Welk onderwerp vind jij interessant?

Programma Ledendag & BBQ

14.30 uur                     Ontvangst
15.00 - 16.10 uur         Inspiratiesessies
                                     De werkgroepen en commissie openen hun deuren en geven inspirerende sessies die jij kunt bijwonen! Kies uit verschillende onderwerpen, zoals responsible e-commerce, consumentenrecht & privacy, digital transactions en logistiek.
16.20 uur                    Plenaire spreker
                                    Meer informatie volgt.
16.45 - 20.00 uur        Netwerkborrel & BBQ
                                    Kom borrelen, barbecueën en bijpraten met je medeleden van Thuiswinkel.org.
De Ledendag & BBQ zijn exclusief voor leden van Thuiswinkel.org

Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan de ledendag vindt de besloten ledenvergadering plaats. Onder voorzitterschap van Paul Nijhof informeren we onze leden over de financiële resultaten van de vereniging en geven we een update van onze activiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van belangenbehartiging en onderzoek.
13.30 uur                    Ontvangst
14.00 - 14.30 uur        Algemene Ledenvergadering (ALV)
De ALV is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org

Locatie

De ledendag vindt plaats bij de maatschappelijk verantwoorde onderneming Inn Style te Maarssen. Inn Style gaat bewust om met het milieu en houdt sterk rekening met de omgeving waarin ze opereren.

Aanmelden

Wil jij er 28 juni bij zijn? Het evenement is gratis toegankelijk voor leden van Thuiswinkel.org (tot twee personen per bedrijf).

Meld je nu aan!