Icecat

[_BusinessPartners:ThuiswinkelBusinessPartnerLogo]
Business partner sinds 2011

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mailadres
Telefoonnummer
KvK
KvK 30259744
Vestigingsadres
De Liesbosch 12 D
3439 LC Nieuwegein
Nederland

Informatie

Icecat is een unieke, wereldwijde open catalogus met product-datasheets. Dankzij de actieve relatie tussen Icecat en merken, is het team van Icecat in staat iedere dag het productportfolio van de betreffende merken te beschrijven om vervolgens de productinformatie te controleren en volledig te standaardiseren ten behoeve van e-commerce toepassingen. De Open Icecat productinformatie is volledig goedgekeurd door de deelnemende merken en wordt gratis aangeboden aan het online kanaal.  

Open Icecat
Open Icecat bevat meer dan één miljoen product-datasheets binnen sectoren als IT, Consumentenelektronica, Telecom, Office, Lighting, Doe-het-zelf, FMCG, Fashion, Speelgoed en vele andere categorieën. De gestandaardiseerde productinformatie is eenvoudig te linken of te downloaden en kan gebruikt worden voor het categoriseren, filteren, zoeken en vergelijken van producten in diverse e-commerce toepassingen. De meest populaire en nieuwe producten worden direct beschreven op het moment dat deze beschikbaar zijn in de markt.

Enkele voordelen van Icecat:
• Gratis uniforme meertalige productinformatie
• Vergroot online zichtbaarheid
• Automatische content distributie
• Vergroot (online) omzet
• Optimaal advies voor eindgebruikers
• Eenvoudig in gebruik
• Open Icecat is de industrie standaard voor product content

Full Icecat
Full Icecat beperkt zich niet tot de productinformatie van de Open Icecat merken, maar helpt partners om hun assortimenten volledig af te dekken met hoogwaardige productdata. Full Icecat is een betalende abonnement per categorie.

Maak kennis met de experts van Icecat