Prénatal

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

KvK
KvK 39030398
Vestigingsadres
Euroweg 100
3825 HD Amersfoort
Nederland

certificaat

Informatie

Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Tegen de beste prijs, service, advies en 24/7 bereikbaar. Prénatal maakt je (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. Prénatal is er altijd voor jou.

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist voor jou en je kindje, met in totaal 57 winkels verspreid over heel Nederland. Bestaande uit 20 megastores, 37 citystores en de Prénatal webshop.

Onze missie & visie

Er is niets mooier en kwetsbaarder dan nieuw en opgroeiend leven. Dit inspireert Prénatal de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die daarbij betrokken is. Prénatal is dé toonaangevende retailformule met het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de verwachtingen en behoeften van onze klant. In al onze megastores, citystores en de webshop werken we er iedere dag aan om het (toekomstige) ouderschap en het winkelen te allen tijde en op iedere gewenste manier leuker, comfortabeler en makkelijker te maken.

Onze waarden

Ons bedrijfsconcept is gebaseerd op 5 waarden. Zodat jij altijd weet wat je van Prénatal kunt verwachten:
- Toegewijd: altijd 100% klant gedreven
- Betaalbaar: alles voor de beste prijs
- Betrouwbaar: altijd de beste service, kwaliteit en garantie
- Verrassend: altijd leuk en inspirerend winkelen
- Bereikbaar: altijd dichtbij, 24/7 toegankelijk